HUNE/BLOKHUS NATURSKØN BELIGGENHED

Klitheden Syd 57, Hune

Klitheden Syd 57, Hune, 9492 Blokhus

Klitheden Syd 57, 9492 Blokhus

· Super lækkert 1 plans hus fra 2007 på 98 kvm. 
· God indretning og byggestil 
· God carport på 15 kvm. samt 6 kvm. isoleret redskabsrum 
· Beliggende i roligt kvarter direkte ud til den skønneste natur 
· Kan anvendes som helårs- og fritidsbolig 
· Hyggelig solrig gårdhave - fuldstændig ugeneret 
· Gåafstand til Blokhus klitplantage, golfbane, indkøb m.m. 
· Kort afstand til hav og strand  
 
BELIGGENHED: I den super attraktive udstykning KLITHEDEN SYD i Hune, finder man dette yderst charmerende og velindrettede 1 plans hus. Et fantastisk naturområde med god beliggenhed med fred og idyl. 
Ligger direkte ud til skønt naturområde og med en skøn ugeneret solrig terrasse og gårdhave. Gåafstand til bl.a. Blokhus klitplantage, Gateway (familie park), skulpturparken, golfbane, indkøb, busforbindelse m.m. Her er masser af mulighed for skønne vandreture og cykelture i området med bl.a. mountainbike, og ligeledes i kort afstand til Blokhus, hvor man finder en af Danmarks vel nok skønneste badestrande.  
 
I både Blokhus og Hune, er der sket en meget positiv udvikling der gør det endnu mere attraktivt at bosætte sig og holde sommerferie præcis lige her. Der er gode muligheder for indkøb, om det er i hyggelige specialforretninger eller i et af områdets supermarkeder, og ønsker man ikke at stå ved komfuret og lave aftensmaden, så byder området også på et godt udvalg af gode restauranter, caféer m.m.  
 
BOLIG: Denne skønne bolig fra 2007 har en god indretning og byggestil der gør at den kan anvendes som helårsbeboelse eller sommerhus. Huset er beklædt med træ og har hvide vinduer og tagpaptag med ensidet taghældning. Det giver et skønt og meget charmerende ydre, og samtidigt en fantastisk rumfornemmelse indvendig.   
 
Huset indeholder en flot entré, herfra er der adgang til 2 dejlige værelser og et pænt badeværelse med bruseniche. Hyggelig kombineret stue og køkken med udgang til skøn ugeneret terrasse og gårdhave.  Pænt lyst køkken med alt i hvidevarer. Separat afdeling med dejligt soveværelse, der har direkte adgang til et pænt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.  
 
Allerede ved ankomsten til huset, fornemmer man det skønne udeareal ved huset, og når bilen er parkeret i carporten, går man forbi den skønne gårdhave, der er flot kranset ind af matchende træhegn hele vejen rundt, og hvor der er lavet en unik og dejlig overdækket terrasse.  
 
Opvarmet med naturgas. Der er fibernet og TV fra Stofa.  
 
Her finder man en oase der er helt fantastisk - kontakt os for at høre nærmere og få en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Palle Andersen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 73 20 00
  • Mobil: 29 478 479
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud