Solgt

BLOKHUS - SKØNT BELIGGENDE VILLA

· Dejlig villa centralt i Blokhus
· Hyggelig indrettet
· Opført i 1½ plan + kælder
· En villa med masser af muligheder
· Stor dejlig kælder med bl.a. dobbelt garage
· Beliggende på en dejlig kuperet grund
· Kort afstand til centrum, strand og hav
· Ingen bopælspligt i Blokhus
 
BELIGGENHED

På den Nordjyske Vestkyst finder man en af Danmarks hyggeligste og dejligst badebyer Blokhus. Et sted som de seneste år har gennemgået en fantastisk forandring, fra at være et lidt forsømt og overset feriested, til i dag at være en pulserende og livlig by, ikke kun om sommeren, men også som helårs destination.
Man finder her en helt fantastisk natur som omkranser området, både med hav, strand og klit, men også med enestående plantagearealer, skønne lyngsletter og meget mere, og ligger man så hertil en skøn handelsby med et stort udbud af specialforretninger, hyggelige restauranter og cafeer, så fås det næsten ikke bedre.
 
BOLIGEN

Her er alle tiders mulighed for at blive ejer af en spændende bolig i det centrale Blokhus. Villaen er oprindelig opført i 1937 og løbende tilbygget og moderniseret og fremstår i dag med et samlet boligareal på 190 kvm + en stor dejlig kælder på 75 kvm.
Indeholder: Dejlig entré med trappe til 1 salen, forældre soveværelse med direkte adgang til badeværelse med badekar, stort lyst køkken/alrum med dobbeltdør til stor opholdsstue med brændeovn og udgang til fin vestvendt altan, lille vindfang med udgang til sydvendt terrasse og med trappe til kælderen.
1 salen indeholder; repos, badeværelse med bruseniche, 2 mindre værelser, samt stort soveværelse (herfra er der udgang til et stort fladt tag som evt. kunne udnyttes til tagterrasse eller lignende, dette kræver dog tilladelse fra kommunen)
 
Kælderen indeholder 2 fine garager, et par dejlige værkstedsrum, samt et vaskerum med plads til vaskemaskine m.m.
 
Villaen er beliggende på en dejlig sydvendt grund og der er her mulighed for at få en bolig som byder på lidt mere end sædvanligt, så har du ideerne så har vi emnet, ring i dag og lad os finde tid til en fremvisning.

Aalborgvej 52, 9492 Blokhus

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Aalborgvej 52, 9492 Blokhus