BLOKHUS - FLOT EJERLEJLIGHED TÆT VED HAVET

· Fantastisk beliggende ejerlejlighed i BELLEVUE
· Skønt og lyst indrettet i 2 plan
· Fremstår flot og indflytningsklar
· Eget depotrum i kælderen på 10 kvm
· Dejlig vestvendt tagterrasse og adgang til stor fælles terrasse
· Kun 2 minutters gang til strand og hav og byens centrum
· Ingen udlejning - kan overtages straks
 
BELIGGENHED: I en af Nordjyllands absolut skønneste ferie/badebyer finder man denne skønne ejerlejlighed, beliggende i det tidligere hotel BELLEVUE. Ejendommen er beliggende i det absolutte centrum af byen, med kun 2 minutters gang til strand, hav og byens centrum.
 
Blokhus området har igennem de seneste år udviklet sig eksplosivt, og er I dag et af de mest populære feriesteder I Danmark, og byen emmer af liv hele året rundt. Man finder et bredt og skønt udsnit af dejlige specialforretninger, hyggelige cafeer og restauranter, og så har den selvfølgelig Danmarks vel nok skønneste og flotteste badestrand. Herudover der der året igennem et massivt program af aktiviteter og muligheder for folk i alle aldre, og ligger man hertil noget af den smukkeste natur, så findes der næsten ikke skønnere sted at opholde sig.
 
BOLIGEN: BELLEVUE hotellet var i gamle dage et fantastisk sted, hvor feriegæsterne yndes at mødes til hyggelige sammenkomster og i de varme sommer måneder til fantastiske og skønne danseaftener i solens sidste stråler, før den gik ned i det flotte Vesterhav.
 
Hotellet blev tilbage i tiden ombygget til ferielejligheder, og helt frem til 2014 blev de udlejet som sådan, hvorefter de blev forandret til ejerlejligheder, og I dag er der en yderst velfungerende ejerforening, som står i spidsen for området.
 
Selve lejlighed nr. 7, som denne skønne plet hedder, er på 84 kvm beboelse, og har der foruden et fint depotrum i kælderen på 10 kvm, egen vestvendt altan og adgang til stor fælles tagterrasse.
 
Lejligheden indeholder stort skønt køkken/alrum, hvor fra der er adgang til et overdækket indgangsparti, en fin mellemgang med plads til vaskemaskine og tørretumbler, pænt badeværelse med bruseniche, fra køkken/alrum er der adgang til en hyggelig opholdsstue med trappe til 1. salen.
 
På 1. salen er der soveværelse og en god repos med mulighed for at lave ekstra værelse, og det er også herfra der er adgang til en dejlig vestvendt altan, og en stor fælles tagterrasse.
 
I 2022 bliver der lavet en stor renovering af alle altaner og facader, og dette er allerede betalt af sælger.

Strandvejen 14 7., 9492 Blokhus

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Strandvejen 14 7., 9492 Blokhus