BLOKHUS – Skønt beliggende ejerlejlighed

· Flot natur og havkig fra lejlighed og altan
· Dejligt indrettet med nyere køkken og bad
· Nye terrasser fra 2018
· Fantastiske fællesfaciliteter som vandland, wellness, fitness, sæsonopvarmet udendørs swimmingpool, boldspilsområde og legeplads
· Kort afstand til hav, strand og by
· Lejligheden er udlejet igennem DANLAND
 
BELIGGENHED: Skal livet nydes og afslapning ind som 1 prioritet, så kunne denne skønne lejlighed i Danland Blokhus være stedet. Her i hjertet af Blokhus by finder man det efterhånden legendariske Danland hotel, et sted som i mange år har dannet baggrund for utallige menneskers ferie, og som i dag fremstår flottere og mere indbydende end nogensinde. Og ligger man hertil den helt unikke beliggenhed i de yderste klitter, og alligevel i centrum af byen, ja så bliver det ikke meget bedre.
 
INDRETNING: Hotellet blev for år tilbage omdannet til ejerlejligheder, og har siden gennemgået en flot renovering af både fælles faciliteter, facader, altaner m.m., men også de enkelte lejligheder har fået en flot ansigtsløftning og fremtræder næsten alle i flot og indbydende stand. 
 
Denne lejlighed er med sin beliggenhed i E-blokken udstyret med et flot havkig, og har en altan der vender syd/vest og dermed giver en masse soltimer.
 
Selve lejligheden er flot renoveret, og har bl.a. fået nyt flot badeværelse med bruseniche, et dejligt køkken med alt i hårde hvidevarer og som samtidigt er lavet i åben forbindelse med en hyggelig og rummelig stue, hvorfra der er udgang til altanen.
 
Endvidere er der et dejligt rummeligt soveværelse med faste skabe og en fin entré.
 
UDLEJNING: Lejligheden er udlejet igennem DANLAND

Høkervej 5E, 1. 219., 9492 Blokhus

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Høkervej 5E, 1. 219., 9492 Blokhus