Solgt

BLOKHUS - DANLAND - FLOT RENOVERET 3 VÆR

· Super flot renoveret 3 værelseslejlighed i Blok G
· Dejlig altan fra 2018 med udsigt mod syd
· God indretning med bl.a. 2 soveværelser
· Lyddæmpende lofter
· Blokhus' mest centrale beliggenhed
· Fantastiske fællesfaciliteter - badeland, fitness, wellness m.m.
· God udlejningsaftale - aftalefrihed omkring udlejning
 
BELIGGENHED: I hjertet af Blokhus ligger Danland - et ferieparadis for hele familien. Så snart bilen drejer ind af vejen, vil man kunne mærke forventningsglæde ved alle i bilen - så ved man nemlig, at ferien står for døren, og der findesnæsten ikke bedre sted end Blokhus til at afholde ferie. Blokhus er mest af alt kendt for sin fuldstændig fantastiske badestrand, dog er Blokhus meget mere end dette - året rundt emmer byen af liv. I Blokhus har man alt hvadhjertet skulle begære. Der er fantastiske restauranter, shopping i storby kaliber, naturoplevelser i verdensklasse - kort sagt alt, hvad man har behov for på en skøn ferie.
 
BOLIG: Denne lejlighed er beliggende i Blok G - hvilket gør ferien endnu nemmere - blot op ad trappen og så ind i lejligheden. Herfra kan man gøre præcis som det passer sig - send børnene i badeland eller på legepladen, mens derroligt pakkes ud.
 
Lejligheden er renoveret og flot istandsat. Lejligheden er perfekt indrettet og indeholder i dag: entré, stort soveværelse, skønt badeværelse med bruseniche, rummeligt værelse og til sidst lejlighedens hjerterum - den storestue i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen er udgang til skøn altan.
 
Udlejningsaftale - der er aftalefrihed og ingen pligt - man kan derfor tilpasse udlejningen til eget behov.
 
Drømmer du om et feriested til familien - så ring allerede i dag 9673 2000 for fremvisning af denne skønne ferielejlighed.

Høkervej 5G, 1. 201., 9492 Blokhus

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Høkervej 5G, 1. 201., 9492 Blokhus