BLOKHUS - Skønt hus Sdr. I By

· Skønt beliggende i det attraktive Sdr. I By område
· Fantastisk godt indrettet
· Dejlig stor og fantastisk lys opholdsstue med loft i kip
· Stor dejlig sydvendt terrasse
· Kort afstand til strand, hav og byens centrum
· Fin garage med indbygget gæsteanneks
· Ingen udlejning - kan overtages straks
 
BELIGGENHED: Forestil dig en varm sommerdag, solen bager ned fra en skyfri himmel, og du befinder dig lige i centrum af en, af den Nordjyske Vestkysts absolut mest attraktive byer, nemlig Blokhus, og her nydes ferien iet super skønt hus, beliggende i det attraktive område Sdr. I By i hjertet af byen.
Blokhus området har igennem de seneste år gennemgået en kæmpe forandring, og fremtræder i dag som en pulsende badeby med masser af liv, og uanset hvilke tidspunkter du kommer forbi byen på, så er der liv i demange hyggelige specialforretninger, restauranter og cafeer, og er dette ikke nok, så er et besøg og en gåtur langs det vidunderlige Vesterhav, altid en succes.
 
BOLIG: Turen går ind igennem den lille skov imellem Hune og Blokhus, og man ruller lige vinduerne ned i bilen for at mærke den helt specielle duft af marhalm, sand, og salt, en duft som er kendetegnet for denne del aflandet, og man bliver næsten aldrig snydt, nu er man i Blokhus og de næste dage, eller måske uger skal tilbringes med at slappe af, og målet kunne være det skønne hus på Ribergaardsvej 4.
 
Vel fremme ved huset, parkeres bilen og udpakningen kan ske efter de i alt fire dejlige soveværelser er fordelt, og man kan nu indtage den store lækre og dejlige stue med loft til kip og bygget således, at der er åbenforbindelse til et flot lyst og rummeligt køkken, og fra stuen er der udgang til en kæmpe stor flisebelagt terrasse.
 
Foruden ovennævnte er der et dejligt badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt et mindre gæstetoilet med håndvask.
 
Skulle de fire værelser i huset ikke være nok, er der i forlængelse af garagen indbygget et dejligt gæsteanneks med direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche. (annekset er ikke registreret)
 
Alt i alt et helt fantastisk hus som vil tilgodese selv de store familier, som er på udkig efter en oase i hjertet af Blokhus
 
UDLEJNING: Der er ingen udlejningsaftale på huset.

Ribergaardsvej 4, 9492 Blokhus

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Ribergaardsvej 4, 9492 Blokhus