Solgt

Hune - Fantastisk beliggende villa

· Super skøn og velholdt villa
· Fantastisk og flot indrettet 
· Masser af plads til hele familien
· Stor skøn syd-/vestvendt gårdhave
· Beliggende lige op til skoven og total ugeneret
· Masser af indkøbsmuligheder lige ved døren
· Kort afstand til Blokhus med strand og hav
· Ingen bopælspligt - kan også bruges som sommerhus    
 
BELIGGENHED: Her er der en meget sjælden mulighed for at blive ejer af en helt fantastisk og flot beliggende villa. En beliggenhed som meget sjældent udbydes til salg og hvor villaen samtidigt er i super flot stand – ja, alt i alt et sted der bare spiller maksimalt.
 
Hele området omkring Hune og Blokhus har igennem de seneste år gennemgået en kolossal forandring, og fremstår i dag næsten som et. Her finder man en hel unik og fantastisk natur lige uden for døren, om man er til skov, hav, strand eller det kunne måske også være en indkøbstur i en af områdets mange hyggelige specialforretninger - så er mulighederne her mange.  
 
BOLIG: På en af de absolut bedste beliggenheder i Hune finder man denne skønne og super velholdt villa. Et sted som bare indbyder til livsnydelse, afslapning og samtidigt giver mulighed for, at man kan samle hele familien omkring sig til hyggelige sammenkomster.  
 
Villaen er beliggende ud til et dejligt naturområde, hvorfra der er adgang til statens skov og hede-arealer. Her er der rig mulighed for dejlige naturoplevelser, vandreture og få hundrede meter væk finder man Blokhus Gateway som har et rigt udbud af mountainbike ruter, og så ligger Hune bageren altså ikke mere end 200 meter fra villaen..  
 
Men kom indenfor i denne pragtfulde villa som med sine 161 kvm. beboelse opfylder de flestes behov for plads. Og netop pladsen er i denne villa skønt fordelt, med et stort lækkert køkken/alrum med klinkegulv og et skønt lysindfald fra syd. En hyggelig og skøn vinkelstue med brændeovn som giver de kolde vinteraftner et ekstra krydderi..  
 
Villaens master bed-room er en fortælling helt for sig, her er der masser af plads og direkte adgang ud til en skøn lukket have og i en mellemgang ind til badeværelset er der lavet et lækkert walk-in clooset der binder de to rum flot sammen.
Hertil kommer der yderligere 2 store værelser med masser af plads og skabe, samt et lidt mindre værelse der snildt kunne bruges til kontor. Endelig er der et super flot badeværelse med bruseniche, alt dette når man enten via det fine bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, eller via den "fine indgang" som stadig er at finde i denne skønne villa.  
 
Den rummelige dobbelte garage og det tilhørende værksted er med til at danne en perfekt og helt lukket gårdhave hvor solen kan nydes det meste af dagen og en god del af aftenen.   I haven er der endvidere etableret et fantastik Atelier i et skønt havehus som selvfølgelig kan bruges til mange andre ting også.  
 
Men snyd ikke dig selv for en fremvisning af dette pragtfulde sted, du bliver ikke skuffet...

Ludvigsvej 12, Hune, 9492 Blokhus

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Ludvigsvej 12, Hune, 9492 Blokhus