Hele 340 m²

Aalborg, Kong Christians Alle

Kong Christians Alle 44, Hasseris, Hasseris

Kong Christians Alle 44, Hasseris, 9000 Aalborg

Kong Christians Alle 44, Hasseris, 9000 Aalborg

Indre Hasseris - Markant villa med unik historie

· Villaen er kendt som Ønskehuset, der er opført i forbindelse med Nordjyske Udstilling i 1933
· Den arkitekttegnede funkisvilla var foran sin tid, og blev opført som hovedgevinsten ved udstillingen
· Arkitekturen er elegant og gennemført af arkitekterne Odgaard og Glahn
· Den unikke villa rummer også en smuk og helt privat atriumgård
· Det er her udelivet leves med villaen og de smukke træer i Mølleparken i baggrunden
· Villaen er beliggende lige der, hvor skoven, Kunsten og Hasseris mødes
· Her er der blot 7 minutters gang til Skolen og Aalborg City
· Indretningen er på samme tid både moderne og original
· Renoveringen er belønnet Ros-prisen for ejernes nænsomme og smukke udførsel

ARKITEKTUR
Det flade tag, de asymmetrisk placerede vinduer og de rene linjer uden overflødig pynt er alt sammen elementer, der kendetegner 30ernes funkis arkitektur, hvor lys og luft blev helt centrale komponenter. Alligevel byder mange detaljer sig til. To nuancer af mursten og en flot pudset bagvæg mod den charmerende gårdhave skaber kontraster ved den ellers så stilrene ejendom. Garagen med udhus matcher det hele, og særligt gårdhaven kan siges at betegne boligens sjæl og hjerte.

ATRIUMGÅRDEN
Villaens 2 vinkel udgør sammen med garage og havemuren den perfekt ramme om en solrig atriumgård, hvor udelivet kan nydes dagen lang. Det er her du kan grille året rundt, og der her de lange sommeraftener nydes i læ og helt privat.

STUEPLAN - 170 m²
Allerede fra vejen lægger du mærke til villaens elegante funkisarkitektur, der er gennemført overalt. Straks du kommer ind i hallen oplever du den ekstra gode loftshøjde, der giver luft i alle rum.

Hjertet i stueplan er den store opholdsstue, der både har udgang til atriumgården og udsigt over Hasseris. Fra stuen er der åbent til spisestuen, hvor du kan samle familie og venner omkring langbordet.

Det store moderne køkken/alrum er indrettet med hyggelig spiseafdeling og stort køkken. Her er masser af plads til at hygge sig med madlavningen, mens familie og børn hænger ud i alrummet.

Soveafdelingen er indrettet som selvstændig afdeling med mastersoveværelse med indgang til påklædningsværelse. Stort moderne badeværelse i skøn stil. Endvidere ekstra værelse.

KÆLDERPLAN - 170 m²
Elegant trappe leder fra stueplan til unik underetage, der har ekstraordinær god loftshøjde. Anvendelsesmulighederne er uendelige, og der er endda egen udgang til atriumgården.

Der er indrettet en pragtfuld gildesal i den helt rigtig retrostil. Det er her gæsterne samles til drinks inden nytårsaften - eller blot for at se den afgørende fodboldkamp. Rummet kan også anvendes til multirum, kontor eller motionsrum.

Kælderen er renoveret med flot badeværelse med badekar. Hele 4 store disponible rum, bryggers samt teknik- og depotrum.

Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Klostermarksskolen

  800 m

 • Kunsten

  50 m

 • Mølleparken

  50 m


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Frank V Andersen

 • Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
 • Telefon: 9631 6000
 • Mobil: 5195 6000
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud