Spændende og renoveret villa højt i Gug - en af de bedste udsigter!

Plutonvej 20, Gug

Plutonvej 20, Gug, 9210 Aalborg SØ

Plutonvej 20, 9210 Aalborg SØ

Skøn villa højt i Gug - en af de absolut bedste udsigter!
·Panoramaudsigt ud over området, også fra den store træterrasse·
Gåafstand til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder·
Ugeneret beliggende i børnevenligt kvarter i Gug·
Nyafhøvlet sildebensparketgulv i massiv egetræ i flere rum·
Velfungerende planløsning med fire værelser·
Svane-køkken fra 2015 med Corian-bordplade og vinkøleskab·
Badeværelse fra 2016 med to håndvaske og stor bruseniche·
Meget flot og anvendelig underetage med nyt te-køkken.

I et attraktivt og børnevenligt kvarter i Gug finder I denne skønne villa. Boligen ligger højt i terræn, og fra både villaen og haven får I en uspoleret panoramaudsigt over området. Samtidig er der kort afstand til indkøb, ligesom familiens mindste kommer til at trives i det fredelige kvarter med kort afstand til skole og daginstitution. Boligen er moderniseret mellem 2015 og 2017 med blandt andet nyt badeværelse og køkken samt nyafhøvlet sildebensparketgulv i massiv egetræ i husets stuer og værelser.

Villaens velfungerende planløsning opfylder perfekt familiens behov med store, lyse opholdsrum og fire gode værelser. Huset byder på en spisestue samt to sammenhængende stuer, der opdeles af en smuk pejs med kig til ilden fra begge sider. Store vinduespartier i karnappen trækker masser af dagslys ind, og i stuerne kan I indrette jer med sofaarrangement, lænestole og arbejdsplads, og i spisestuen med franske døre får I plads til et stort spisebord.

I Svane-køkkenet med hvide, grebsfri elementer og Corian-bordplade får hjemmets kok gode arbejdsbetingelser, og køkkenet byder desuden på et Smeg-køleskab og et vinkøleskab, så I altid kan have et par gode flasker vin klar til Jeres gæster.

Herudover rummer huset et gæstebadeværelse og et elegant badeværelse fra 2016, som byder på klinkegulv med gulvvarme, to håndvaske og en stor bruseniche.

I boligens meget anvendelige underetage med te-køkken og stort opholdsrum, kan I indrette Jer med f.eks. skøn teenageafdeling, hobbyrum eller andet. Ifølge BBR er 29 m2 af kælderen nemlig godkendt til bolig.

Udenfor har I altid mulighed for at finde en solplet eller en plads i læ. Den skrånende have byder nemlig på en sydvendt og fuldstændig ugeneret træterrasse på 70 m2, der er delvist overdækket, samt en nem græsplæne og en fliseterrasse med udgang fra underetagen. Til boligen hører også en dobbelt carport.

Området byder på grønne områder og gode busforbindelser til centrum af Aalborg, ligesom I lynhurtigt kommer på motorvejen.

Kontakt os, hvis vi skal vise Jer denne villa med suveræn beliggenhed og udsigt!

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud