Lækker 3Vér midt i Aalborg - nymalet - flotte nye dannebrogsvinduer fra år 2017!

Aalborg, Ågade

Ågade 25, 4. TH., Centrum, Centrum

Ågade 25, 4. TH., Centrum, 9000 Aalborg

Ågade 25, 4. TH., Centrum, 9000 Aalborg

Lækker 3Ver midt i Aalborg - nymalet - flotte nye dannebrogsvinduer fra år 2017!

·Rolig men central adresse med gåafstand til alt
·Få minutters gang til gågaden, stationen og biografen m.v.
·Synlige loftsbjælker giver karakter til rummene
·Nyd lyset og flot kig over byens tage
·Dejligt stort køkken med masser af skabs- og arbejdsplads
·Stuen kan nemt indrettes med både sofa og spisebord
·Stor glasbruseniche i det rummelige badeværelse
·To gode værelser med faste skabe


Drømmer du om god plads og lækre rammer i hjertet af Aalborg? Så er denne lejlighed på Ågade 25 garanteret lige noget for dig. Denne nymalede 3Ver byder på flere elegante detaljer, og fra den centrale adresse har du byens tilbud for dine fødder.

Nærmest før du kommer ned på gaden og får lynet jakken, står du allerede ved de første caféer og butikker, og bliver du ikke fristet af noget på vejen, har du kun et par minutters gang til gågadens gode shoppingmuligheder. Aalborg Station og biografen i Kennedy Arkaden ligger også lige rundt om hjørnet.

Lejligheden er placeret på fjerde og dermed øverste etage i en klassisk murstensejendom fra 1901. Den høje placering gør, at du slipper for larmende overboere, og samtidig kan du nyde lyset og kigget over byens tage.

Boligens skråvinduer og synlige loftsbjælker bidrager til en både urban og hyggelig atmosfære, og da lejligheden er i rigtig fin stand, kan du rykke mere eller mindre direkte ind.

Afslapning og middagsselskaber får fine rammer i den store, centrale stue, der har plads til både sofaarrangement og spiseafdeling. Læg i øvrigt mærke til den smarte halvmur, som skaber en naturlig opdeling af de to områder.

Køkkenet er ekstrastort, så her kan familie og venner nemt give en hånd med under madlavningen, og som en praktisk detalje er her også gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler. Plads er der også nok af på badeværelset, hvor du blandt andet får glæde af en glasbruseniche. Boligen afrundes af to værelser med faste skabe, og hertil kommer en god entré. Fra entréen og stuen er der adgang til alle de andre rum, så du har også alle muligheder for at dele lejligheden med en kammerat.

Ring og aftal tid til en fremvisning, så du kan få det hele at se med egne øjne.

Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Aalborg City

  400 m

 • Indkøb

  300 m

 • Stadion

  1500 m

 • Universitet

  3 km


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Lisa Glæsner Kyhnau

 • Salgs & Vurdering
 • Telefon: 96 15 50 00
 • Mobil: 23 41 79 69
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud