FJORDTÅRNET - NYD DET GODE LIV

Nørresundby, Spiesgade

Spiesgade 88, 10. 1.,

Spiesgade 88, 10. 1., 9400 Nørresundby

Spiesgade 88, 10. 1., 9400 Nørresundby

Velkommen til Fjordtårnet ved Limfjordens bred i Nørresundby midtby. Et spektakulært projekt ved foden af den nye Kulturbro-Aalborg og Lindholm Strandpark og kun et stensmut over fjorden fra Aalborgs rige kulturliv.

Det moderne byggeri består af 44 ejerlejligheder fordelt på 11 etager. Lejlighederne byder på en god ruminddeling og alle de moderne bekvemmeligheder. Et byggeri, der bedst kan betegnes som gennemtænkte løsninger af høj kvalitet, og som passer perfekt til alle, som brænder for at nyde livet.

Fra de store altaner er der en dragende udsigt over Limfjorden og Aalborg city. Og skal udsigten udskiftes med udendørsaktiviteter eller kulturoplevelser, er der elevator i bygningen, så det er hurtigt at sætte i gang. Cykel- og løberuter, fiske- og bademuligheder (sommer og vinter) og fitnesscenter er blot nogle af de aktiviteter, der øger pulsen i nærområdet. Og på den anden side af Limfjords- og Kulturbroen venter restauranter, musik, teater, biografer, kunstudstillinger, street food market mv.

Fjordtårnet er placeret midt i alt det, der sker, og det, der er værd at være en del af. Inden for gåafstand er der dagligvarebutikker, apotek, optiker, bank og fitnesscenter samt alskens butikker på og omkring det hyggelige Nørresundby Torv.

Fra Fjordtårnet er der kun en kort spadseretur til Aalborgs restauranter, cafeer og hyggelige beværtninger, teater og biografer, koncerter i Musikkens Hus, på Skråen eller i AKKC og udstillinger på Kunsten, Utzon eller i Spritten. Spritten er også stedet, hvor Byens Torv og det nye Street Food Market skyder op.

Uden for døren ligger den nye Kulturbro-Aalborg, som binder Nørresundby sammen med Aalborg for gående og cyklister tværs over Limfjorden, og Lindholm Strandpark, den grønne kile, som grænser op til Lindholm Brygge med sit 8 hektar store rekreativt område, der bugner med muligheder for at slå sig løs.

I Fjordtårnet bliver Limfjorden med al sin aktivitet hurtigt en integreret del af dagligdagen. Der er nok at se på, når de flotte sejlskibe, hyggelige fiskerkuttere, imponerende containerskibe og folk på SUP (stand up paddle) sejler forbi. En gang om året er der Aalborg Regatta, og i 2019 er Aalborg atter vært for den internationale kapsejlads, The Tall Ships Races.

I Fjordtårnet findes der 4 lejlighedstyper i forskellig størrelse - fra 96 m2 til 125 m2 - noget for enhver smag. Lejlighederne har forskellig ruminddeling og forskelligt lysindfald og udsigt, men alle byder på en hyggelig atmosfære og en unik storhed. Der er mulighed for tilkøb af p-plads uden for døren og der hører et kælderrum med til alle lejligheder.

Der er mulighed for tilkøb af max. 1 p -plads i terræn.

En p-plads i terræn koster kr. 150.000,- som engangsafgift. Derudover betaler man et årligt beløb til drift og vedligeholdelse. Det årlige beløb er anslået til kr. 600,- . Dette beløb er ikke medregnet i nærværende salgsopstilling.

Visualiseringerne er generelle for projektet og ikke den specifikke lejlighed. Foto fra lignende lejlighed på 1. sal

Nørresundby Havnefront

I daglig tale kaldes byen ”Solsiden”, da man hér ofte oplever sollysets genskin i Limfjordens bølger. Og netop beliggenheden ned mod Limfjorden og den imponerende udsigt til Aalborgs Havnefront, har i de seneste år betydet særdeles stor byggeaktivitet med attraktivt beliggende beboelsesejendomme. Nørresundbys nyrenoverede havnefront, de skønne grønne områder omkring Lindholm Strandpark, gode indkøbsmuligheder og den korte afstand til Aalborg midtby, gør Nørresundby til et oplagt valg for unge såvel som ældre og børnefamilier.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Havnefronten

  20 m

 • Indkøb

  200 m

 • Lufthavnen

  5 km

 • Motorvej

  3 km


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Jesper Lunau

 • Ejendomsmægler, MDE
 • Telefon: 96 31 60 00
 • Mobil: 30 31 60 11
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud