GENNEMTÆNKT, MINIMALISTISK, SMUKT...

Minervavej 10,

Minervavej 10, 9310 Vodskov

Minervavej 10, 9310 Vodskov

· Fantastisk have med udsigt direkte ind i Hammerbakker  - (En sjælden udbudt perle)
· Gennemrenoveret villa på ca. 261 etagemeter (Færdigt i 2021)
· Renoveret efter tegninger fra arkitekt Mogens Starcke
· Køkken og badeværelser med inventar fra Svane Køkkener 
· GROHE armatur på begge badeværelser
· Eksklusive hårde hvidevarer - aldrig brugt
· Nyt fjernvarmesystem
· Nyere vinduer i hele stueetage + 1 sal
· Gulvvarme i stueetagen + 1 sal
· Stor tør kælder med god loftshøjde - velegnet til bl.a. motionsrum, bryggers eller måske vinkælder
 
 
GENNEMTÆNKT, MINIMALISTISK, SMUKT...
For den helt kræsne køber, er vi stolte over at kunne præsentere denne spændende villa beliggende helt op til Hammerbakker. Villaen er på hele 261 etagemeter og byder bl.a. på eksklusivt køkken-alrum med loft til kip, stor lys stue med direkte udsigt til skovområde, flere gode værelser, to badeværelser for ikke at forglemme stor tør kælder. 
 
TRÆD IND OVER DØRTRINET...
Til en fantastisk spændende villa, hvor alt er gemmemtænkt... Huset er indenfor det sidste år blevet gennemrenoveret og ombygget i tæt samarbejde med arkitekt Mogens Starck. Spændende detaljer i flere rum pryder derfor huset og det er som at gå på opdagelse, for hvert rum man betræder. Udover smukke detaljer er der over alt blevet brugt kvalitetsmaterialer. - Svanekøkken / GROHE armatur / eksklusive hårde hvidevarer osv...
 
261 ETAGEMETER:
Er I den pladskrævende familie, så skal denne villa opleves. Ejendommens stueetage fordeler sig over stort lyst køkken-alrum med masser af plads til spisebord. I tæt forbindelse med køkkenet er der direkte adgang til husets store stue, som med vindue fra gulv til loft fremstår lys og lækker. Stueetagen byder endvidere på to gode værelser samt badeværelse. På 1. sal får man stort soveværelse med walk-in, badeværelse med dobbel bruse-plads, samt stort repos med plads til kontor. Måtte man på sigt ønske sig endnu et værelse på 1 sal, er det muligt at etablere. Sidste etage er kælderen, som er på hele 84 m2. Sælger har på nuværende tidspunkt etableret motionsrum i en del af kælderen, men er man mere til vinkælder - depot-rum eller måske herreværelse med poolbord, ja så er det også muligt. Kun fantasien sætter sine grænser. Sidst men ikke mindst er der en god garage til huset, og har man to biler er indkørslen til huset så stor, at man sagtens kan parkere en bil her, uden at genere tilgangen til huset.
 
TÆT PÅ NATUR OG SKOV...
Mange der søger bolig i Vodskov, Vestbjerg og Grinsted drømmer om en bolig tæt op af skoven. Det er dog sjældent at huse med denne beliggenhed kommer til salg. Vi er derfor stolte over at ha' fået dette hus til salg, som netop byder på skovområde i baghaven, ja faktisk er der fra ejendommens baghave direkte adgang ind i skoven!. - Husets have byder endvidere på to solrige terrasseområder - en på hver sin side af huset, en rigtig skøn detalje. - Som prikken over i'et ligger huset på en lukket villavej, så har man små børn, kan man trygt sende dem ud i haven.Alt i alt er Minervavej 10 en rigtig perle som bør ses... - Vi glæder os til at fremvise huset for dig og din familie. Kontakt Lisa Kyhnau på tlf. 234 17 969 for en fremvisning eller nærmere information.
 
OMRÅDET:
Kender du ikke til området, så kan du godt glæde dig... Huset her ligger kun 600 meter fra byens skole, som går fra BH-klassen til 6 klasse. Herefter flyttes de unge mennesker til Vodskov Skole, som ligger 10 min. fra ejendommen. Byen har egen idrætsforening, hvor man bl.a. kan gå til badminton, håndbold, fodbold, gymnastik mv. - Byen huset ca. 700 indbyggere og har et arktivt og godt foreningsliv. Midt i byen finder man byens gadekær. Et smukt og historisk område. For mere information gå på: https://www.rundtomhammerbakker.dk/byer/velkommen-til-grindsted-uggerhalne/

    Har du spørgsmål?
  • Lisa Glæsner Kyhnau

  • Salgs & Vurdering
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 234 17 969
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud