LANDIDYL - 128 ETAGERMETER - SKAL OPLEVES

Hadsund Landevej 456,

Hadsund Landevej 456, 9260 Gistrup

Hadsund Landevej 456, 9260 Gistrup

Sjældent udbudt ejendom beliggende få min. fra Lundby Krat. 
Smukt stråtækt stuehus med et hav af fantastiske detaljer
Hyggeligt køkken-alrum med direkte adgang til stue og trappe til 1 sal
Ejendommen fik ny rykning/mønning på taget i 2019
Nyanlagt parkeringsplads foran huset anlagt i 2020
Skøn have med udsigt ud over åbne marker
Kun 4 km. til Gistrup skole / købmand / bager og slagter
Cykelafstand til det nye sygehus
En ener – en oase… som man ikke finder andre steder! 

HOLD OP MED AT DRØMME OG GØR I STEDET DIN DRØM TIL VIRKELIGHED…
Vi er stolte over at kunne udbyde denne historiske villa, som ligger i hyggelige Lundby, få kilometer syd for Gistrup. Huset er oprindelig fra 1817 men nænsomt renoveret bl.a. i 1995 hvor ejendommen fik nye spær og tag samt i 1999 hvor facaden blev renoveret. Siden har nuværende ejer i 2019 / 2020 fået anlagt faskine på grunden, etableret flot ny indkørsel, malet ejendommens facade, skiftet mønning på taget for ikke at forglemme forskønnet ejendommen indvendigt. Huset fremstår derfor indflytningsklar og flot - og venter kun på dit besøg...

HOLD GRYDEN I KOG…
Træd ind over dørtrinet til en hyggelig oplevelse.... Ejendommen byder velkommen via mindre entre. Herfra er der direkte adgang til fint bryggers, flot renoveret badeværelse samt ejendommens køkken-alrum, som uden tvivl er ejendommens hjerterum. Det er her man mødes når man får gæster - her man nyder udsigten og hinanden!Husets køkken fremstår lyst og fint. Her er masser af skabs og bordplads og der er derfor god grund til at tænde op for køkkengryderne og åbne op for en god rødvin. Fra køkkenet er der direkte adgang til ejendommens sydvendte have / terrasse. Et fantastisk sted at opholde sig på en varm og hyggelig sommeraften. Fra køkken alrummet er der direkte adgang til ejendommens stue. Her kan man hyggeligt sidde og nyde en god film eller læne sig tilbage i sofaen og læse en bog. Husets soveværelse som byder på god plads er også at finde i stue etagen, tæt på badeværelset.

NYD EN KOP KAFFE VED SKRIVEBORDET...
Efteråret nærmer sig med raske skridt, og langsomt trækker vi os ind i vores huse igen alt imens haven prydes af flotte brune efterårsblade. - En skøn efterårsdag kan i dette hus nydes på ejendommens 1 sal, som sælger har indrettes som kontor / gæsteværelse med stort walk-in closet.  OBS: 1 sal er ikke godkendt til beboelse.  

HER MÅ DER GERNE SPARKES DÆK…
Er du glad for olie på hænderne eller søger du bare en ejendom med masser af plads til biler eller måske en campingvogn, så skal denne ejendom opleves. Sælger her netop etableret en flot stor indkørsel med plads til begge dele. Bag ved huset finder du et fint udehus med plads til eksempelvis vinterdæk, en græsslåmaskine eller værktøj.I BYEN...Lundby er en landsby i det nordlige Himmerland med 39 indbyggere. Lundby er beliggende fire kilometer syd for Gistrup og 14 kilometer sydøst for Aalborg centrum. Landsbyen hører under Aalborg Kommune og er beliggende i Gunderup Sogn. Ord kan ikke beskrive denne bolig, den skal ses.

Bestil derfor allerede i dag en fremvisning hos Lisa Kyhnau på tlf. 23 41 79 69.

    Har du spørgsmål?
  • Lisa Glæsner Kyhnau

  • Salgs & Vurdering
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 234 17 969
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud