Fantastisk leibhaveri med privat tagterrasse

Østerbro 37E, 5.,

Østerbro 37E, 5., 9000 Aalborg

Østerbro 37E, 5., 9000 Aalborg

·Liebhaveri med 165 kvm. tagterrasse med fantastisk udsigt!
·Tilknyttet garageanlæg med privat parkeringsplads nr. 16
·Absolut enestående tagterrasse med læ og masser af sol
·To skønne altaner mod henholdsvis øst og vest
·Praktisk indrettet med to børneværelser og bryggers
·Skønne kvalitetsmaterialer i køkkenet fra Quooker og Thermex
·Elevator direkte op til lejligheden·Behagelig gulvvarme overalt i boligen
·Dejligt soveværelse med walk-in og eget badeværelse 
 
Det er på en dejlig og central beliggenhed i Aalborg, at denne veludførte kvalitetslejlighed befinder sig. Med to reelle børneværelser, gennemførte detaljer og en kæmpe privat tagterrasse får I virkelig meget at glæde jer over.
 
Ejendommen er opført i 2016, hvorfor det gennemgående udtryk er lyst og moderne, og netop i denne lejlighed er materialevalget af en gedigen og høj kvalitet. I kan forvente lækkerier fra JKE Design samt Thermex og Quooker.
 
Fra parkeringskælderen tager man elevatoren op til lejligheden, som har direkte indgang.
Et ensartet udtryk i hvid højglans afspejles i køkken-alrummet, hvor det elegante interiør strækker sig fra gulv til loft. Her er rigeligt med opbevaringsrum til diverse remedier, og tilmed følger en skøn køkken-ø i smuk valnøddetræ og sort keramikbordplade. De integrerede loftspots sikrer et godt arbejdslys over induktionskogepladen, samt indbygget emhætte fra Thermex. Efter en lækker middag, kan I fortsætte aftenen i stuens bløde møblement. Egetræsgulvet sørger for en varm og hjemlig stemning, og med udgangen til lejlighedens store private tagterrasse mod syd og altan mod vest, er I garanteret et lyst og indbydende hjem hele dagen. I får endvidere to gode børneværelser med skabsplads, samt et tilhørende veludnyttet og moderne badeværelse. Godt bryggers med grov-vask og vaskefaciliteter.
Voksenafdeling med soveværelse, badeværelse og rummeligt påklædningsværelse. Der er ydermere behagelig gulvvarme over alt.
 
Fra køkken alrummet leder de store terrassedøre direkte ud til tagterrassen, hvor I ganske ugeneret, og i læ for vinden, kan betragte Aalborgs smukke hustage og natur. Heroppe har I også fornøjelsen af et isoleret skur med strøm, og som bonus er der klargjort til et udekøkken.
 
Tilknyttet ejendommen er naturligvis elevatoren, som fører Jer direkte op til lejligheden efter indkøbsturen, og dertil kommer garageanlægget, hvor I har en privat plads. I forhold til beliggenheden har I byen for jeres fødder, så I kan gå til alt fra Musikkens Hus til havnen og Østre Anlæg.

    Har du spørgsmål?
  • Lasse Poulsen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 91 23 08 92
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud