Klassisk Eli Ringberg arkitektvilla fra 1969

Højmarken 1, Nr. Kongerslev

Højmarken 1, Nr. Kongerslev, 9293 Kongerslev

Højmarken 1, 9293 Kongerslev

· Mulighed for at rumme flere generationer under samme tag.
· Smuk arkitekt tegnet villa fra 1971
· Hele 217 velindrettede boligkvm.
· Smukke originale detaljer som rå gule mursten i pejsestuen
· Stor dobbelt garage med værksted
· Stor vestvendt have og terrasse
· Stor tilbygning fra 1977, hvor der er lavet stue og værelse med eget køkken
· Hele fem hyggelige stuer.  
 
Velkommen til Nr. Kongerslev…
En hyggelig landsby beliggende i smuk grøn natur kun få hundrede meter fra Kongerslev med skole, indkøb og fritidsliv. Østkysten ligger lige på den anden side af den smukke fredede natur ved lille vildmose med badestrand ved både Dokkedal og Øster Hurup. Arbejder du ved Aalborg universitetsområde har du alene 20 minutter kørsel og 30 minutter til Aalborg C.  
 
Arkitekt Eli Ringberg…
Har tegnet denne pragtfulde villa fra 1971. Villaen har fra sin opførelsestid flere smukke kendetegn, og fremstår i dag både original og moderne. Boligen er plejet og passet så godt, at mange af de originale bygningsdele stadig fremstår pæne. Man bydes pænt velkommen til ejendommen ved den brede indkørsel. Herved er der opført stor dobbelt garageanlæg med automatisk port. Ved siden af garagerne er der tilhørende værkstedsrum og fyrrerum. Fra indkørslen kommer enten gennem den smukke forhave ind via fordøren eller via den fredfyldte baghave til bagindgangen med bryggers.  
 
Velkommen indenfor…
I denne 217 kvadratmeter store villa, som oser af kvalitet fra 70’erne, finder du hele 5 hyggelige stuer og 5 værelser. Hverdagsindgang til bryggers med god vaskestation. Åbent køkken til den hyggelige hverdagsspisestue med udgang til terrassen, og åben adgang til den hyggelige læse/tv stue. Boligen rummer hele to badeværelser og gæstetoilet. Boligens bedste rum må være den fantastisk smukke pejsestue, der oser af den kvalitet vi kender fra sin tid. Fra stuerne er der adgang til en mindre separat del af boligen, man har indrettet med stue sammen med åben køkken, soveværelse og toilet. Med adgang ud fra kommer man ned i boligens kælder, der er godt opbevaringsrum i dag, men med mulighed for at lave indvendig trappenedgang.  
 
Boligen er beliggende på en hele 1394 kvadratmeter smukt anlagt have med terrasser mod vest, samt morgensolsterrasse mod øst.  
 
Det bliver mig en fornøjelse, at vise dig rundt i denne smukke arkitektvilla. Ring på 91230892 og bestil en fremvisning allerede i dag.

    Har du spørgsmål?
  • Lasse Poulsen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 91 23 08 92
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud