MORTEN KORCH IDYL BELIGGENDE I HJERTET AF AABYBRO

Østergade 69,

Østergade 69, 9440 Aabybro

Østergade 69, 9440 Aabybro

Flot indflytningsklar bolig med 5 værelser
Moderne HTH køkken med masser af plads
Rummelig tilbygning fra 2008 med stort værelse
Nyere tag og vinduer
Nyt gulv i stue og spisestue fra 2020
Netpudset facade 
Fint udhus med værksted
Ugeneret have med plads til leg
300 meter til indkøb 
 
TRÆD IND OVER DØRTRINET... Til et rigtigt hyggeligt byhus beliggende i hjertet af Aabybro. Her får du 135 veludnyttede m2 som fordeler sig på hyggelig entre/bryggers, som flot byder dig velkommen idet du træder ind i huset. På højre hånd af denne entre finder du husets lyse og rummelige badeværelse. Rummet byder på gulvvarme, flotte indmurede hylder samt lyse klinker. 
 
PLADS TIL KULINARISKE UDFOLDELSER...
Husets køkken er fra HTH og fremstår lyst og eksklusivt. Her får du masser af skabs- og bordplads for ikke at forglemme gode hårde hvidevarer. I køkkenet er der hyggelig spiseplads hvorfra en gæst kan nyde et glas vin alt imens man som ejer af huset færdiggør middagen. Har man flere gæster er der i tæt forbindelse med køkkenet stor spisestue i huset. Dette rum kan også udnyttes som ekstra værelse. 
 
STOR STUE OG GODE VÆRELSER..
Smid fødderne op i sofaen og nyd en god bog eller se en film... Der er plads til det hele fra husets stue. Fra stuen er der adgang til stort værelse, spisestuen samt flot trappe til 1 sal. - 1 sal byder på lyst åbent kontor med loft til kip. Fra kontoret er der adgang til master bedroom og walk in closet. Soveværelset er fantastisk med synlige bjælker og et stort sydvendt vindue. 
 
UGENERET HAVE MED PLADS TIL LEG...
Søger I en villa med en stor åben have, så SKAL i se denne. Haven er let at holde og man kan derfor i stedet bruge tiden på sol-sengen eller spille bold med børnene. Haven er lukket, så både hunde og børn kan frit gå omkring. Haven byder på to terrasser hvorfra man kan nyde formiddags- solen og aftensolen. Ud over skøn have får man ved køb af denne bolig et fint udhus med værksted. En skøn detalje for gør det selv manden eller måske dig der gerne vil ha' plads til potteplanter og lig.Vil du gøre en god handel, så skal du se Østergade 69. Ikke mange steder kan du købe så flot og velfungerende en bolig i Aabybro. For nærmere information kontakt Lisa Kyhnau på tlf. 234 17 969.
 
AABYBRO:
Velkommen til skønne Aabybro som er en fantastisk satellitby beliggende mellem Aalborg og Blokhus. Byen huset ca. 6.000 indbyggere og er derved en hyggelig og livlig by med let adgang til indkøb, skole, idrætsfaciliteter mv. Aabybro er under Jammerbugt Kommune - se mere info på: www.jammerbugt.dk

    Har du spørgsmål?
  • Lisa Glæsner Kyhnau

  • Salgs & Vurdering
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 234 17 969
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud