Solgt

DRØMMERE - ØNSKETÆNKERE OG ALLE ANDRE DER SØGER EN INDFLYTNINGSKLAR FAMILIE-VILLA "VELKOMMEN"...

Nordbyvej 31, Vester Hassing

Nordbyvej 31, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Nordbyvej 31, 9310 Vodskov

- Spændende og indflytningsklar familie-villa 
- Skøn beliggenhed for enden af blind villa-vej
- Kort afstand til bl.a. indkøb / skole / hal samt kollektiv trafik
- Hyggeligt villa-kvarter med bl.a. legeplads
- Ejendom med 4 gode værelser + 2 badeværelser
- Åbent lyst køkken-alrum med tæt adgang til stue med brændeovn
- Fantastisk ugeneret have med bl.a. bålsted + sauna område (Sauna medfølger ikke)
- Flot garage + udhus
 
 
Vi er stolte over at kunne udbyde denne flotte familie-villa, som ligger i et attraktivt område i Vester Hassing. Området er bl.a. kendt for en god og hyggelig legeplads, sti-system til skole og idrætshal for ikke at forglemme stille trafikerede veje. 
 
TRÆD IND OVER DØRTRINET...
til ejendommens rummelige entre. Her er der god plads til at smide overtøjet og indkøbsposer, for der efter at liste ind i husets lyse køkken-alrum. Køkkenet fremstår med hvide elementer samt sort bordplade og byder på masser af bord- og skabsplads. - Med åben forbindelse fra køkkenet til spisepladsen er rammerne om et funktionelt og hyggeligt samtale-køkken skabt. Spisepladsen ligger med udgang til sydvendt terrasse og havedøren giver et fantastisk lysindfald ind til køkken-alrummet. Samtidig er det naturligvis også let at ta' mad med ud til havebordet og nyde en skøn middag udenfor. 
 
KNITRENDE BRÆNDEOVN...
Husets stue ligger i forbindelse med køkken-alrummet. Man kan dog med fransk-dør lukke ind til stuen så man undgår duften af mad eller snakkende gæster ved spisebordet. Stuen er stor, her er derfor plads til den helt store sofa-flyder, hvorpå man hyggeligt kan placere sig med en god bog ved siden af rummets knitrende brændeovn. Fra stuen er der adgang til værelse, som sælger i dag bruger som walk-in closet. Rummet er dog så stort, at mange nok ville bruge det som børneværelse eller kontor. 
 
HELE 4 VÆRELSER OG 2 BADEVÆRELSER...
Søger I en villa med 2 gode børneværelser, soveværelse og kontor så har i huset her... Alle fire værelser har en god størrelse, så ingen her i huset skal nøjes med plads. Men fire værelser har man ofte også brug for to badeværelser og det får man naturligvis også her. - Husets ene badeværelse ligger placeret i den øst-vendte del og derved i tæt forbindelse med to af børneværelserne. Badeværelse nummer to ligger i forbindelse med et stort og flot master bedroom. Det er her du kan være dig selv, dreje nøglen og slippe for at vende noget med noget. Det er her du bliver klar til festen den ene dag og vasker resterne af den væk den næste!
 
BÅLPLADS... SAUNA... TRAMPOLIN...
Haven her byder på det hele... Måske vil du ikke ha' de samme ting i haven som nuværende ejer har. Men muligheden er der og der findes uden tvivl mange flere muligheder. Haven vender stik syd og er derfor samlingspunktet på en god sommerdag. - I forbindelse med haven er der opført en god garage/udhus, så har du grønne finger, kan du i udhuset rode med urtepotter mens der sparkes dæk i garagen! Alt i alt er Nordbyvej 31 det perfekte hus til en familie som sætter pris på kvalitet, en let hverdag og som ønsker at bo i hyggelige og skønne Vester Hassing. For yderligere information eller for at få en fremvisning, kontakt Lisa Kyhnau på tlf. 23417969.
 
VELKOMMEN TIL VESTER HASSING...
Vester Hassing er en by i Vendsyssel med 2.527 indbyggere, beliggende 17 km sydvest for Dronninglund, 32 km syd for Brønderslev og 17 km øst for Aalborg. Byen hører til Aalborg Kommune. Byen har bl.a. en stor skole som går op til 9 kl. - skøn idrætshal, flere indkøbsmuligheder, motionscenter for ikke at forglemme et hyggeligt og velfungerende foreningsliv.