Herskabslejlighed med udsigt til Limfjorden og Karolinelund

Østerbro 24, 3. th.,

Østerbro 24, 3. th., 9000 Aalborg

Østerbro 24, 3. th., 9000 Aalborg

· Højloftet lejlighed med smukke stuk
· Smukt gennemrenoveret med pæne detaljer
· Udsigt direkte til Limfjorden og Musikkens Hus
· Præsentabel ejendom med flot nyere tegltag
· Smukke stuer en suite med massere af vinduer og lys
· Mulighed for leje af parkeringsplads
· Altan mod vest med udsigt til både Limfjorden og Karolinelund
· Flot nyere køkken og badeværelse  
 
Højt til loftet og originale detaljer...

Der er masser af sjæl, atmosfære og rumfornemmelse i denne fireværelses lejlighed, som fremstår gennemrenoveret og indflytningsklar. Lejligheden er renoveret med masser af charme og med dannebrogsvinduer, originale stuk og plankegulve også med respekt for sin tid.   Boligen ligger lige midt i Aalborgs nye hjerte, genbo til Nordkraft og Musikkens Hus, og nabo til flere caféer og restauranter. Nyd gåture langs med havnepromenaden, i Aalborgs hyggelige centrum eller i grønne Karolinelund. Alt praktisk som indkøb, fitness og offentlig transport er også lige ved ejendommen.  
 
Velkommen indenfor…

I denne herskabelige lejlighed, hvor man bliver budt pænt velkommen i boligens entré. Lejlighedens to smukke stuer fremstår fantastisk flotte. Boligen indeholder stor spisestue med vinduer både mod syd og vest, originalt indbyggede skabe med glaslåger og en markant stuk. Læsestue med karnap mod vest, som giver et fantastisk lys og charme, samt afdæmpet stuk Fra de pæne karnap er der udsigt ti både Limfjorden og Karolinelund. Rummeligt værelse eller kontor - igen med en markant stuk og her altan mod vest. Fra både altanen og vindue i værelset er der udsigt til både Karolinelund, Limfjorden, Musikkens Hus og Nordkraft. Soveværelse med stor skabsendevæg og vindue med udsigt mod syd. Smukt renoveret køkken med pæne lyse udskårne køkkenelementer, og stor terrazzo bordplade. Køkkenet er udstyret med alle hårde hvidevarer, og en ovn i arbejdshøjde. Køkkenet er i åben forbindelse med den pæne fordelingsgang. Rummeligt og hyggeligt badeværelse, som er flot renoveret med både bruseniche, væghængt toilet og vaskemaskine. Under gulvfliserne er der gulvvarme.  
 
Præsentabel ejendom og veldrevet forening…

Ejendommen er løbende blevet flot renoveret, så den i dag fremstår særdeles pænt. Man har indenfor den seneste årrække både skiftet tegltag og udskiftet til nyere dannebrogsvinduer. Ejerforeningen er veldrevet med en sund økonomi med grundfond.  
 
Lasse ser frem til at vise dig rundt i denne ener af en lejlighed, kontakt ham på 91230892.

    Har du spørgsmål?
  • Lasse Poulsen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 91 23 08 92
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud