Imponerende arkitekt villa med hele 255 boligkvm.

· 255 kvm bolig i højeste kvalitet
· Stor indbygget 2½ ports garageanlæg
· Fantastisk flotte fulmurede vægge
· Smuk entré med imponerende ovenlysvindue
· Badekar med ovenlysvindue i det imponerende store badeværelse
· Smuk stue med brændeovn og store vinduespartier
· Imponerende stor spisestue med flere store terrassedøre
· Lyst og dejligt spisekøkken
 
På Hans Egedes Vej i Aars...
finder man denne smukke arkitektvilla tegnet af Krog Madsen arkitekterne, og opført af lokal murermester. Boligen rummer hele 255 boligkvadratmeter i høj kvalitet med mange imponerende detaljer, og et ligeså gedigent garageanlæg på hele 55 kvadratmeter.
 
For enden af lukket villavej...
Er denne pæne ejendom beliggende i ro og mag, klar til at danne smukke og trygge rammer om Jeres familie. Hans Egedes Vej er et nyere udstykket kvarter i Aars, med mange flotte nye typevillaer, hvor denne bolig med sin smukke arkitektur adskiller sig fra mængden. Boligen er opført i kvalitetsmaterialer og har fulmurede vægge med mange rundinger. Alle boligens rum er opvarmet vel gulvvarme, og massere af imponerende ovenlysvinduer, giver et dejligt lysindfald.
 
Velkommen indenfor…
I boligens imponerende hall med et fantastisk smukt ovenlysvindue. Her byder man sine gæster stilfuldt velkommen. I hverdagene er der også adgang til boligen via bryggers. Bryggerset er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, samt grovkøkken. Dejligt stort og åbent spisekøkken med plads til stort spisebord, ved siden af gulv til loft vinduerne. Smuk pejsestue med terrassedør ud til den sydvest vendte terrasse. Boligen indeholder to badeværelser. Det store med både badekar, dobbelt håndvaske og bruseniche og det mindre med bruseniche. Soveværelse med skabsvæg og terrassedør. To gode børneværelser. Det ene med skabsvæg og det andet med eget walk through garderobe. Alle værelser har terrassedør.
 
Den smukke indbyggede garage…
Som er fuldmuret ligesom resten af den imponerende bolig, har plads til hele to biler, alle familiens cykler og havetraktoren.
 
Jeg glæder mig til at vise dig rundt i denne imponerende villa, kontakt mig på 91230892 for at høre mere.

Hans Egedes Vej 287, 9600 Aars

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Hans Egedes Vej 287, 9600 Aars