Renoveret og opdateret med den mest stilsikre hånd

Aladdinvej 12, Sønder Tranders

Aladdinvej 12, Sønder Tranders, 9260 Gistrup

Aladdinvej 12, 9260 Gistrup

· Bedste beliggenhed i Sønder Tranders
· Kort afstand til supersygehuset og universitetet
· Renoveringen forestået af indretningsspecialist
· Lækre og gennemførte specialløsninger
· Messing og marokkanske mindelser
· Oplevelseshave med mange spændende rum
· I den grad indflytningsklart
 
Et stort femtal til beliggenheden
Sønder Tranders var oprindelig en lille landsby med en brostensbelagt hovedgade, et gadekær og en kirke plus enkelte sideveje, der lå lidt for sig selv mellem den større villaby Gistrup og kanten af Aalborg. Nu er alle tre mere eller mindre vokset sammen med nye udstykninger og etablering af spændende arbejdspladser som universitetet og supersygehuset. Alligevel har det gamle Sønder Tranders bevaret noget af sin oprindelige charme og karakter. Og det er lige i dette miljø, der udbydes en ejendom på vejen med det eventyrlige navn Aladdinvej. Med bopæl her kan I opleve landsbymiljø nær de store arbejdspladser og glæde jer til en fornuftig afstand Aalborg centrum, der befinder blot syv kilometer fra ejendommen. Gistrup Skole ligger to kilometer fra boligen og kan dermed nås på ti minutter eller hurtigere, hvis man træder almindeligt til i pedalerne. I Gistrup vil I også opleve et særdeles aktivt foreningsliv, hvor I har mulighed for at dyrke adskillige idrætsgrene og motionere i fitnesscentret. Der er fornuftige indkøbsmuligheder og i det hele taget alt, hvad hjertet begærer af faciliteter, selv en dejlig skov, hvor den ene halvdel er domineret af nåleskov og den anden af løvtræer.
 
Spændende og gennemførte løsninger
Renoveringen og indretningen af boligen er tiptop over hele linjen. Intet er overladt til tilfældighederne. Der er kælet for enhver detalje og også tilført lidt mere kant og udfordring til øjet, end de fleste er vant til. Grundlæggende er boligen lys og indbydende med store dejlige rum. På første sal ligger børnenes domæne med fire værelser og et badeværelse. I stueplan ligger voksenafdelingen med soveværelse og walk-in. Desuden badeværelse og et stort åbent opholdsområde med køkkenalrum og stue. Ved siden af køkkenet er der et depotrum til alle de gode fødevarer, der skal bruges til madlavningen. Udover det lyse er der også andre temaer i spil. Der er for eksempel et messingtema i armaturer, dørhåndtag og nedsænkede gulvlister. I vil også bemærke de specielle og meget markante marokkanske fliser, der er håndlavede. Desuden er opholdsrummene opgraderet med håndlavede møbler og velourgardiner, der medvirker til at give boligen en ener-karakter. Mamma-spisebordet med plads til tyve personer omkring er naturligvis lavet af en gammel kinesisk port. Hvad ellers? Bordet passer så godt her, at det kunne indgå i handlen. I vil også lægge mærke til, at kontakterne er placeret i skuffer, at fladskærmen er integreret i væggen, og at hanen leverer vand i alle versioner fra det kogende til det isnende. Her er vinkøleskab, og den skulpturelle trappe har trin i samme type træ som gulvene. Lad os kalde stilen for bohemeagtig luksus, der formår at forene de lyse og mørke farver i en overbevisende enhed. 
 
Uderummene er lige så fantastico
I får terrasser hele vejen rundt om huset. De fungerer som lukkede gårdmiljøer, hvor det er umuligt ikke at føle sig godt tilpas. Der er drivhus, bålplads om en sandkasse, der minder om et piratskib. Fra baghaven er der udgang til en park med legeplads og fodboldbane. Hyggen bliver også understreget af de gamle æbletræer på grunden. Garagen er forvandlet til et ekstra rum, som er forsynet med Troldtekt-lofter og epoxymalet betongulv, så det kan benyttes til festlokale eller træningsrum. Her er også en hems, hvor man kan trække sig lidt tilbage, når de andre i huset laver for meget hurlumhej. Velkommen til en bolig, der formentlig kun findes denne ene af.

    Har du spørgsmål?
  • Lasse Poulsen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 91 23 08 92
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud