Solgt

Smukt renoveret familievilla ned til mindste detalje

Esbjergparken 110,

Esbjergparken 110, 9220 Aalborg Øst

Esbjergparken 110, 9220 Aalborg Øst

· Renoveret og indflytningsklar villa
· Stor, grøn og ugeneret baghave
· Køkkenet fra 2021 fremstår stilfuldt og moderne
· Nyt troltekt loft til kip i Stue/køkken alrum 2021 
· Gulvvarme i hele boligen
· 3 gode børneværelser og et soveværelse
· Gennemgående sildebensparket fra 2020
· Hyggelig grøn have med masser af plads
 
På rolig villavej i Esbjergparken…
Finder du denne velindrettede og indflytningsklare villa, som med sin beliggenhed på lukket villavej, danner perfekte rammer for familien. Børnene kan herfra hurtig på sin cykel komme til Gigantium, Vejgaard boldklub og skolen. Villaen er perfekt beliggende på den lukkede villavej omringet at grønne træer, alene med naboer til hver side. Esbjergparken er et skønt lukket villakvarter, beliggenheden er tæt ved Aalborg centrum, og der er hurtig adgang til motorvejstilkørslen
 
Velkommen indenfor…
I boligens entré og vindfang, med adgang til flot renoveret badeværelse. Badeværelset er dejligt rummeligt med god skabsplads og en stor bruseniche. Naturligvis med varme under gulvfliserne. Skønt køkken alrum i åben forbindelse til boligens stue. Det flotte nyere køkken fremstår både moderne og velholdt med en masse unikke detaljer, som flotte indbyggede hårde hvidevarer, smart lille vin-bar med vinkøleskab, med censor så det åbner automatisk. Husets store vinkelstue fremstår dejlig rummelig med loft til kip. Den ene vinkel er indrettet som spisestue, og i den anden vinkel hyggelig TV-stue med terrassedør ud til aftenssolsterrassen. Via bagindgangen, er der adgang til husets bryggers. Dette er renoveret med vaskestation, godt med skabsplads, samt gulvvarme under de grå fliser. Huset indeholder hele 3 gode børneværelser, alle med garderobeskabe. Herudover husets soveværelse med indbygget garderobeskab. Ved renoveringen er der udført flere gode detaljer, som gulvvarme i alle boligens rum, gennemgående sildebensgulv, og loft til kip.
 
Solen nydes…
Om formiddagen på villaens vest vendte terrasse, dejligt ugeneret i den flotte grønne have. Her kan man nyde synet af det smukke store japanske kirsebærtræ, eller en frugt fra havens frugttræer. Grunden er hele 1.161 kvm med masser af hyggelige kroge, og god plads til leg og bold spil. Familiens robot klarer det hårde slåningsarbejde.
 
Parker bilen i den ligeledes flot renoverede garage, med nye lofter med spots og automatisk garageport.
 
Kom og oplev denne indflytningsklare familievilla, bestil en fremvisning ved Lasse på 91230892.