Lejlighed med egen indgang og have i markant patriciervilla

Tyge Brahes Vej 32, 1.,

Tyge Brahes Vej 32, 1., 9000 Aalborg

Tyge Brahes Vej 32, 1., 9000 Aalborg

· Lys, højloftet og superhyggelig
· Kiploft og fritlagte hanebånd
· God størrelse badeværelse
· Professionelt anlagt have
· Roligt kvarter med venligt naboskab
· Kort cykleafstand til Aalborg centrum
· Østerådalen og Mølleparken i nærheden
 
Perfekt planløsning til par med et barn eller måske to
En dejligt højloftet og særdeles lys lejlighed i to plan plus indgangsparti i stueplan. I får både jeres egen indgang og en separat have i denne smukke, pudsede patriciervilla fra 1919, der rummer al den charme og stemning, som man kan ønske sig. Udover jeres nye lejlighed er der yderligere en bolig i ejerforeningen og i alt tre boliger i villaen. Planløsningen i de to plan er perfekt til et par med et barn, da her er to regulære værelser på øverste plan og en reposstue, som er oplagt til kontor eller legerum, ligesom den kan indrettes som et værelse, hvis I har to børn. På første sal ligger køkkenalrum og stue i åbent flow. Her er meget lyst og med en god atmosfære. I får også en vestvendt altan med dejlig udsigt over haven og kvarteret. Det lyse køkken er fra 2004 og fuldt funktionelt. Desuden et badeværelse af særdeles fin størrelse.
 
Frodige og hyggelige haverum
Haven indeholder flere hyggelige og dejlige haverum, så I kan sidde ugeneret, når I skal være jer selv, ligesom I også kan holde grill-middage med venner og familie. Beplantningen og stierne er anlagt bevidst, så det er nemt at holde i hverdagen og samtidig smukt at lade øjnene hvile på hele året. I skal blot klippe lidt og pusle en smule, og I slipper helt for græsslåning. Haven er anlagt af en professionel gartner, der ved hvad de unge familier vil have. I har plads til en bil i carporten og en ekstra i indkørslen. Bag carporten får I et delvist isoleret skur til opbevaring af havehylder, stole, redskaber og andre effekter.
 
Tæt på rekreative områder og centrum
Boligen er beliggende i et populært område, der tiltrækker yngre børnefamilier. Her er en usædvanlig positiv, venlig og fredelig stemning, hvor man har mulighed for at falde godt i hak med sine naboer. I kommer også til at bo tæt ved rekreative områder med nærheden til Kildeparken og Østerådalen, der ligger ganske få minutters gåtur fra hoveddøren, så I altid har skønne steder til den daglige gåtur og en løbetur i ny og næ. I bor ligeledes tæt på store arbejdspladser som hospital og professionshøjskole. Afstanden til supermarkeder er cirka 500 meter, og børnene kan se frem til en dejligt kort afstand til både folkeskole og privatskole. Når det er tid til en bytur til centrum af Aalborg, kan I cykle dertil på ti minutter. Velkommen til en rolig base tæt på både rekreative områder og bylivet, og også på nem adgang til motorvejsnettet, som I kører til på ganske få minutter.

    Har du spørgsmål?
  • Lasse Poulsen

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 91 23 08 92
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud