UTROLIG FLOT & SPÆNDENDE FAMILIE-VILLA I HJERTET AF VADUM BY

Rugmarken 19,

Rugmarken 19, 9430 Vadum

Rugmarken 19, 9430 Vadum

· 165 M2 I EET PLAN 
· 4 GODE VÆRELSER 2 AF DEM MED HEMS
· 2 STORE FLOTTE BADEVÆRELSER MED HANS GROHE ARMATUR
· SNEDKER KØKKEN MED BL.A. CORIAN BORDPLADE
· AFLUKKET OG SKØN HAVE MED STOR TERRASSE
· FLOT RENOVERET GARAGE 
· EJENDOMMEN BLEV MALET I 2021
· BELIGGENHED TÆT PÅ SKOLE - IDRÆTSHAL - OFFENTLIG TRAFIK OG INDKØB
 
Fuldstændig indflytningsklar
I kan her se frem til en delvist renoveret og fuldstændig indflytningsklar villa, der er velegnet til en familie med børn. Huset er grundmuret, så det fremstår solidt. Det blev malet i 2021, og samme år blev garagen renoveret. Køkkenet er fra 2011 og blandt andet udstyret med en lækker corian-bordplade, induktionskogeplade og en støjsvag opvaskemaskine. Tilbygningen er fra 2003. Hele det store boligareal er i ét plan, så I altid er tæt på hinanden, samtidig med at det store boligareal betyder, at der er plads til privatliv. I har mulighed for at indrette en børneafdeling med to lige store værelser, der befinder sig i den ene ende af huset. Børneværelserne er dejligt store, og så er der endda hems til dem, hvor der kan indrettes hyggelige sovepladser, så der frigøres endnu mere plads i værelserne til andre formål. Huset rummer også et godt soveværelse med skab og et fjerde værelse, der er lidt mindre og oplagt som hjemmekontor og gæsteværelse. Det kan desuden fungere som værelset til en lille ny. Der er to dejlige badeværelser i denne velholdte villa, som står klar til at blive indtaget og møbleret af næste familie.
 
Velanlagt og dejligt lukket have
Haven er tegnet af professionelle havefolk og anlagt, så der er flere dejlige haverum. Foran huset er der åbent og præsentabelt, så besøgende oplever at føle sig budt godt velkommen. Her er plæne og pænt friserede træer plus en flot indkørsel, der fører ind til garagen, som er renoveret i 2021 med rulleport og strøm indenfor, så den kan bruges til flere formål udover opbevaring af barnevogn, cykler og andre effekter. Der er også plads til en bil i garagen. Baghaven er lukket helt af, så I kan opholde jer fuldstændig privat og ugeneret. Den byder også på både blomsterbed og urtehave, så I får noget kønt at kigge på og sunde urter til omeletten og salaterne. Der er naturligvis også masser af plads til både børnenes legeredskaber og boldspil på plænen. Det måske allermest lækre og eksklusive sted er terrassen, der er anlagt med kostbart mahognitræ. Værsgo. Fra terrassen er der trinløs indgang til stuen, og her står døren naturligt åben i årets lune måneder, så ude og inde udgør en samlet enhed. Funktionelt og gennemtænkt hele vejen igennem og ideelt til en børnefamilie.
 
Børnevenlig beliggenhed med korte afstande
I kommer til at bo i et kvarter, hvor det meste ligger inden for særdeles kort gåafstand. Skolevejen er sikker og ganske kort, så det kun tager få minutter at tilbagelægge de 200 meter fra hoveddør til skolegård. Nær skolen befinder sig også hal, tennisklub og fodboldklub, ligesom der er mulighed for at benytte svømmehal og gå til fitness eller benytte skaterbanen. Vadum byder også på noget så fantastisk som en idrætsbørnehave, så byen er lidt af et eldorado for sportsinteresserede familier.  Vadum by har også et meget velfungerede foreningsliv.  I får flere indkøbsmuligheder med både Rema 100 og Spar-købmand i nabolaget. Ellers kan man forsyne sig i Åbybro, der ligger ti kilometer fra Vadum. I har samme overkommelige afstand til centrum af Aalborg. Der går busser til begge byer. Bussen kører til lufthavnen, der ligger blot seks kilometer fra Vadum, på vej til Aalborg, og den fortsætter til både et af byens gymnasier og til universitetet. Så det er nemt at komme rundt i dagligdagen med offentlig transport. Vadum er en by i stadig udvikling, så de nuværende cirka 2500 indbyggere får hele tiden nye medborgere, der kommer til i takt med, at der udstykkes mere og mere. I jeres helt nære kvarter får I mulighed for at deltage i den årlige vejfest og i det hele taget at nyde det venlige og imødekommende naboskab, der kendetegner vejen, hvor der er en aldersmæssigt blandet sammensætning. Her bor veteraner fra den gang kvarteret blev etableret og stadig flere yngre børnefamilier. Et godt sted at slå sig ned og lade børnene få en tryg og aktiv opvækst.
 
Kunne denne skønne bolig være noget for dig, så kontakt Lisa Kyhnau på tlf. 234 17 969.

Åbent hus: Søndag d. 28. november - 14:45-15:30
Hent opstillingBook fremvisning
    Har du spørgsmål?
  • Lisa Glæsner Kyhnau

  • Salgs & Vurdering
  • Telefon: 96 15 50 00
  • Mobil: 234 17 969
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud