Flot renoveret udenpå og fuldkomment formidabelt indenfor

Østergade 34,

Østergade 34, 9440 Aabybro

Østergade 34, 9440 Aabybro

• En ejendom der stikker lidt ud
• Gennemførte kvalitetsløsninger ude og inde
• Udvendigt er det som et ekstra flot hus anno 1877
• Indvendigt venter flere gedigne overraskelser
• Overdækket terrasse og stor, nem have
• Central beliggenhed i Aabybro ved butikker
• Blot ti minutters biltur til lufthavnen
 
Et ægte ener-hus...

Det er en ejendom et pænt stykke ud over det sædvanlige, som her udbydes i centrum af Aabybro. Vi vil gå så langt som til at mene, at der ikke findes nogen magen til, og derfor stikker det også lidt ud i bybilledet. På den positive måde.
De fleste synes, at det er en kvalitet i sig selv, at en af byens ældste ejendomme er kommet til ære og værdighed takket være en grundig renovering og modernisering.
Oprindeligt er ejendommen fra 1877, og der er under renoveringsprocessen sat en ære i at lade huset fremstå i den oprindelige stil, bare med lidt bedre materialer.
De nye vinduer er således bibeholdt i den oprindelige stil, farver på de sandblæste mure er frisket op i 2020, og taget med vingetegl står fuldkomment snorlige og særdeles smukt.
Når man betragter huset udefra, ser man dets oprindelige stil. Og indenfor får de fleste sig en gedigen overraskelse, for her er der ikke sparet på de moderne løsninger, som vil leve op til selv den mest kræsne købers krav og forventninger.
En moderne familie vil hurtigt finde sig til rette på de to skønne plan med delvist åbent mellem etagerne. Ovenpå får I et værelse med et lille forværelse til og et stort lækkert soveværelse med et garderoberum, der siger spar to.
Desuden er her et dejligt badeværelse med støbt gulv. Nedenunder er der yderligere to værelser, ligesom de store opholdsrum ligger her. Køkkenet er holdt i en minimalistisk og tidløs stil med neutrale farver og solide kvalitetsmaterialer.
Skabslågerne er af glas og bordpladerne af granit. Køkkenet fortsætter i åbent flow ind i en stor gennemlyst stue med vinduer til tre verdenshjørner.
I vil bemærk det store sydvendte vindue i stuen, der både er en fryd for øjet og en kilde til masser af ekstra naturligt lys i boligen.
 
Festterrasse og frugthave...

Foran er haven præsentabel. Den er holdt i en enkel stil, så man føler sig budt godt velkommen til huset. Der er også her tænkt på, at tingene skal være praktiske, samtidig med at de gerne må være æstetisk forsvarlige.
Der er derfor indlagt lys i indkørslen. Bagtil er haven lukket helt af, så I her har alt det privatliv, I kan ønske jer. Her er blandt andet en dejligt overdækket og belyst terrasse, hvor der er plads til mange gæster omkring et spisebord.
Haven er overskueligt indrettet, ligesom her en elegant stensætning og en hyggelig bålplads, hvor familien kan samles, når man er færdig med at spille fodbold eller kongespil på græsplænen.
I får også flere frugttræer på grunden, blandt andet et mægtigt og nærmest ikonisk mirabelletræ.
 
Mere central beliggenhed findes ikke...

Ejendommen ligger midt i byen med alle faciliteter lige ved hånden. Den nuværende ejer joker med at have sit store spisekammer placeret i Netto, som ligger få skridt fra hoveddøren. I bor også nær et kommende indkøbscenter, ved siden af apoteket og skråt over for boghandlen.
DGI med alle sportsaktiviteterne skal I bruge lidt flere skridt på at nå hen til. Der er bygget to nye skoler i byen, hvilket siger alt om den rivende udvikling, som Aabybro er inde i med nye udstykninger og mange nye familier, der strømmer til og medvirker til, at det nuværende indbyggertal på godt 6.200 indbyggere bare vokser og vokser.
Det er således ikke en soveby, I kommer til, men en aktiv og levende by med alle tænkelige faciliteter. Aabybro ligger tyve kilometer fra Aalborg og endnu kortere på lufthavnen, som det blot tager cirka ti minutter at køre til.
Velkommen til en ejendom i en by, hvor man får alle muligheder skabe en god base for familielivet – til en stadig ganske fornuftig pris – ligesom der også kunne være basis for at etablere erhverv på hjemmeadressen med den rigelige plads og centrale beliggenhed.

    Har du spørgsmål?
  • John Ryborg

  • Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 15 50 05
  • Mobil: 29 81 12 01
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud