Solgt

Horisontens højeste herlighedsværdi

· 360 graders udsigt
· Orangeri på tagterrassen
· Fjordkig, skov og skyline
· Vola, Miele og JKE Design
· Intelligent boligstyring
· Silotænkningen taget til nye højder
· Nok et af byens bedste boligtilbud
 
Med himlen som overbo

Det sidste man ser, når man går i seng om aftenen, er Aalborgs oplyste skyline. Hvis man da ikke lader blikket glide opad mod himlen for at se, om der er stjernehimmel. Skyline-udsigten er der også om morgenen, når man vågner og regulerer gardin systemet fra sin smarttelefon eller tablet, hvorfra alle boligens installationer nemt og bekvemt kan styres. Udsigten er allestedsnærværende i boligen og på terrassen med uhindret udsyn i alle retninger. I kan se fjorden med skibe og windsurferne i én retning og kajakker og street food, hvis I flytter blikket en smule. Der er også udsigt til skovområde og Egholm. På visse dage kan man se 50 kilometer fra denne helt enestående position på toppen af tegnestuen Arkitemas mesterværk af et højhus, der består af tre siloer, hvor den udbudte lejlighed ligger på to af dem. Boligen på den ene og tagterrassen på den anden, hvor der også er spa og et helt vanvittigt lækkert orangeri med tekøkken og granitgulv. Et sted så misundelsesværdigt lækkert, at mange ville skrive et enkelt besøg øverst på deres ønskeliste til jul. Tænk sig så at kunne være her hvert evigt eneste dag året rundt og holde øje med årstidernes gang og nyde den foranderlige udsigt fra et punkt, der ikke findes højere i hele byen.
 
Konsekvente kvalitetsløsninger

Alt i denne bolig er pivlækkert. Der er valgt kvalitet til det hele. På en del af gulvene ligger der granit, som ejer selv har nøje udvalgt. De øvrige gulve er af massiv eg, som matcher interiørløsningerne i køkken, badeværelser og walk-in-garderoben, som er det bedste fra JKE Design. I får corion-bordplader på badeværelserne, Vola-armaturer og hvidevarer fra Miele. Her er vinkøleskabe, indbygget espressomaskine og emhætte i bordet, så der ikke befinder sig noget uvedkommende i synsfeltet, når man skal nyde udsigten, mens der kokkereres. Boligen har genvex-anlæg, lydlofter i flere rum og lydisolering i de fuldstøbte gulve. I kan styre al elektronik fra smarttelefonen, herunder gardinsystemet. Der er investeret mere end en million i lyssystemet, som et specialiseret lysdesignfirma har stået i spidsen for, så der blandt andet kan opleves den lækreste lyssætning på facaden og et hav af lamper. En hele vejen igennem intelligent og meget skøn bolig. I vil også bemærke, at der som en gennemtænkt detalje til børneværelserne er sørget for dør ud til individuelle terrasseområder.
 
Byens nok bedste beliggenhed

Ejendommen hedder Horisonten og er et af Aalborgs nye og markante vartegn. Den ligger i et nu udbygget område og med en fantastisk beliggenhed på Nørresundby-siden, hvor man har det meste af Aalborg-delen og Limfjorden beliggende mod syd, så I kan nyde solen det meste af dagen, mens I kigger på vandlivet og byen. Og I går naturligvis bare om på den anden side af jeres tagterrasse, når I har et ønske om at iagttage solopgangen og senere solnedgangen. I har mulighed for god og sund trappetræning, når I skal ud på tur og kommer hjem igen. Og der er heldigvis også mulighed for at tage elevatoren direkte op og ned. Det er kun jeres chip til elevatoren, der gælder hele vejen. Hvis I skal til Aalborg centrum, tager gåturen bare ti minutter, og I har 500 meter til Kulturbroen. Området er smukt og med nem adgang til grønne løberuter og gåture. Man kan faktisk godt tillade sig at sige, at I får lidt af det hele med denne beliggenhed. Skov, fjord og by plus en formidabel udsigt.

Julius Posselts Vej 3A, 21., 9400 Nørresundby

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Julius Posselts Vej 3A, 21., 9400 Nørresundby