Solgt

Vidunderlig arkitekttegnet villa på naturgrund ud til Rold Skov

· Rådyrene kigger ind ad vinduerne
· Terrasser i forskudte planer
· Alt fremstår i tiptop kvalitet
· Corion-bordplade og mahogni-vinduer
· Golfklub i nærheden
· Sport og kulturliv i Skørping
· Tyve minutter til Aalborg
 
Naturen spiller hovedrollen

Det hele spiller i denne skønne arkitekttegnede ejendom fra 2001, der er perfekt tilpasset grundens kupererede terræn. Det betyder, at huset falder ind i omgivelserne på en diskret måde og spiller sammen med de naturlige præmisser på stedet. Samtidig får man som beboer det maksimale udbytte af naturen, som grunden glider direkte ud i. Udsigten og naturstemningen kan nydes i fulde drag fra de mange fantastiske terrasseområder, der ligger på alle husets tre niveauer, nogle steder endda i forskudte planer. Bedre grøn udsigt og skal man lede længe efter. I vil formentlig komme til at bruge oceaner af timer på terrassen, hvor I ikke blot vil nyde sol og frisk luft, men også at lytte til naturens mange forskellige lyde og skovens enestående stilhed. Og så vil I også jævnligt få besøg af rådyrene, som lægger vejen forbi og kigger ind ad vinduerne, som om de vil sikre sig, at I har det godt her i jeres smukke hus på deres habitat. Gåture i skoven vil naturligvis blive en integreret del af livet på dette sted, med mulighed for hele tiden at finde nye steder i det enorme område.
 
Æstetik og funktionalitet

Boligen er et lille arkitektonisk mesterværk af smukke vinkler og kvalitetsmaterialer, der gør det til en dagligt tilfredsstillende oplevelse at kigge rundt. Huset er fuldmuret, vinduerne er af mahogni og gulvfliserne af travertin med varme. Der synes ikke være sparet på materialekontoen nogen steder. Bemærk for eksempel badeværelserne, hvor især det ene har stærke noter af wellness-hotel med ovenlysvindue og himmelkig fra badekarret. Det kæmpestore køkkenalrum er misundelsesværdigt lækkert på alle parametre med køkken fra Unoform, vinkøleskab med to temperaturzoner og al den plads, man kan forestille sig at skulle bruge, også når der er mange gæster på besøg. Masseovnen repræsenterer også en stor herlighedsværdi, og sådan er det hele vejen igennem, uanset i hvilken retning man vender og drejer sig. Mange gæster, der kommer her første gang, vil konstatere, at de ofte vil sige wow, når de tager huset i øjesyn. Og det gør de for den sags skyld også, når de kommer anden gang. En tur i vinrummet repræsenterer en anden verden end de store lyse vidder med kæmpevinduer og den allestedsnærværende naturudsigt. Her har man mulighed for at få sine gæster til at føle sig særligt privilegerede. Sikken en stemning her er skabt. Huset rummer fire værelser, som kan bruges til beboelse og kontor. Glæd jer til at se det hele i virkeligheden. Billederne er flotte nok, men virkeligheden overtrumfer i dette tilfælde den digitale skønhed.
 
Vild natur og kultiveret by

På denne ejendom kommer I til at bo og leve i at Danmarks smukkeste skovområder med dens helt uvurderligt høje herlighedsværdi. Men I behøver på ingen måde leve som ensomme skovtrolde med gummistøvler hele tiden, for I har også en dejlig by i nærheden i skikkelse af Skørping, der er velforsynet med de fleste af de faciliteter, som en familie har brug for i hverdagen. Inden for en kilometer har I butikker, skole og børnehave, ligesom byen råder over golfklub, biograf og Kulturstationen. Og hvis I vil til en større by en gang imellem, kan I tage toget til Aalborg eller køre dertil i bil. Det tager bare tyve minutter. Vi glæder os til at fremvise ejendommen for jer.

Petersmindevej 45, 9520 Skørping

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Petersmindevej 45, 9520 Skørping