Flot renoveret og dejligt høj stuelejlighed i Christiansgade

· Lys lejlighed
· God loftshøjde
· Renoveret i 2018
· Skønt gårdmiljø
· Lave driftsomkostninger
· Tæt på butikker og caféer
· Bus- og togstation rundt om hjørnet
 
Lyst og meget lækkert leverum

Lejligheden er godt udnyttet, højloftet og overraskende lys. Her er et aldeles skønt leverum, hvor stue og køkken ligger i åbent flow, ligesom gangarealet er integreret. Fra gangen og ind mod soveværelset er der etableret et indre newyorkerinspireret vindue på den øverste del, hvilket medvirker til at skabe yderligere lys. Soveværelset er hyggeligt, med to vinduer og fin plads til en dobbeltseng. Badeværelset har en ok størrelse. Hele lejligheden blev renoveret i 2018, herunder el-installationer, køkken og bad, ligesom der blev lagt gulvvarme ind i alle rum. Væggene blev malet i 2021. Så det hele spiller, som det skal. Hvis du kan lide det, du ser, kan du flytte direkte ind med dine møbler og gøre stedet til dit, lige så snart det praktiske er bragt på plads og nøglerne overdraget. Det er også værd at bemærke, at driftsomkostningerne befinder sig på den interessante lave side af en tusindlap om måneden.  
 
Sydlandsk gårdstemning

Der er brugsret til to gårde. Denne nærmeste og mindste gård ligger lige op ad ejendommen, og her er en speciel atmosfære, der kan lede tankerne i retning af de grønne sydlandske gårdmiljøer med sin intime stemning og mange blomster. Desuden er der adgang til det store sammenhængende gårdsystem, der løber hele vejen gennem karréen. Der hører et privat depotrum til boligen.
 
Central og stille beliggenhed

Christiansgade er en karakteristisk gade i midten af Aalborg, som byder på en lomme af fred og ro, selv om stort set ingen afstand er til supermarkeder, butikker og caféer, ligesom du bor i gåafstand fra de områder, hvor der altid er liv og glade dage. Du kan i det hele taget gå til det meste i byen, herunder havnefronten og naturligvis Boulevarden, der befinder sig rundt om hjørnet. Når du skal længere omkring til andre byer, er det hurtigt at komme til både busterminalen og togstationen fra din lejlighed, der er perfekt til en citysingle og også velegnet til et forelsket par, der drømmer om at bo tæt og intimt. Hvem kommer først?

Christiansgade 48, st. tv., 9000 Aalborg

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Christiansgade 48, st. tv., 9000 Aalborg