Gennemrenoveret patriciervilla i særklasse - højt i Hasseris

Aalborg, Hasserishøj

Hasserishøj 2, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Hasserishøj 2, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Hasserishøj 2, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

· Imponerende hall med paneleret loft og sildebensparket
· Smuk dagligstue med unik stuk
· Stor pragtfuld spisestue
· Seks lyse og rummelige soveværelser
· Stort påklædningsværelse med indbyggede skabe
· 2 badeværelser og gæstetoilet
· Enestående arkitekttegnet have med solrige terrasser
· Panoramaudsigt

Højt i Hasseris står denne elegante og utroligt velholdte liebhavervilla fra 1914 nu klar til at danne rammen om jeres hverdag. Her venter jer et lyst og smukt hjem i særklasse, der fra kælder til 2. sal oser af kvalitet, hygge og sjæl. Prikken over iét er det brede vue over fjord og by, samt den fantastiske haveudsigt, som trækker det grønne ind i hjemmet.

Når I kommer ind via husets velanlagte granittrappe, mødes i af den imponerende hall med ekstra højt til det dekorerede loft.

I de tre stuer med smukke franske døre og store sprossede vinduer, kan I nyde husets herskabelige stil. Den unikke roset i art-nouveau-stil i dagligstuen og det udskårne træloft og panelerne i det gamle herreværelse understreger husets elegance. I kan bl.a. bruge den imponerende spisestue til større anledninger, når I har behov for at bænke mange mennesker. Meget passende forefindes gæstetoilet i forbindelse med hallen.

I stueplan finder I også det velholdte køkken, som er fra Boform - holdt i et nutidigt design. Udover at indeholde smarte skabsløsninger og godt med bordplads, er der mulighed for at indrette en spisekrog med en fantastisk udsigt. Køkkenet har gulvvarme.
Når I fortsætter af den store trappe i hall op til 1. sal, vil I se den møblerbare repos, som fungerer som det ideelle udsigtspunkt. Derudover finder I tre regulære værelser, - et med udgang til altan - samt et stort påklædningsværelse (walk-in-closet) med skabsvægge fra gulv til loft. Husets største badeværelse ligger i forlængelse af værelserne og indeholder udover to håndvaske såvel bruseniche som badekar. Også her er der selvfølgelig gulvvarme.

På 2. sal finder I igen tre regulære værelser samt badeværelse med bruseniche. Derudover findes loftsrum.

I kælderen finder I bryggers med rigeligt med skabsplads, en rummelig vinkælder samt et disponibelt rum.

Udenfor får I en fuldstændig omlagt have, der fungerer som fredelig oase med stort terrasseområde og hyggelige solkroge. Den frodige vegetation, der løbende blomstrer hen over sæsonen, kræver et minimum af vedligeholdelse.

Med til ejendommen hører også lukket garage og dobbelt carport.

I kan se frem til en unik beliggenhed i et stille område nær Møllemparken, mens Aalborg Midtby blot er en rask gåtur væk. Den unikke beliggenhed understreges også af den korte afstand til indkøb samt til institution, skole og gymnasium. Det er således det perfekte hus for en familie.

Lyder dette fantastiske hjem som noget for Jer? Ring for en fremvisning!

Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Se andre boliger i dette område

Sælger udtaler sig:

Patriciervillaen har en helt unik beliggenhed på en stille vej nær Mølleparken og byen. Selvom huset er stort, så fornemmer man virkelig, at det har masser af sjæl og charme, da nogle af de originale detaljer fra 1914 er bevaret. Derudover skal den flotte udsigt over fjorden og Hasseris også nævnes.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud