Pompøs herskabsvilla i klassisk stil

Aalborg, Constancevej

Constancevej 9, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Constancevej 9, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Constancevej 9, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Pompøs herskabsvilla i klassisk stil - Hele 382 m² bolig og havepark på 2.451 m²

· Unik villa på bedste beliggenhed lige midt i Hasseris Villaby
· Områdes måske største villa på næsten 600 m²
· Fordelt på 382 m² herskabelig bolig og 190 m² kælder med ekstra god loftshøjde
· En af Hasseris allerstørste haver på hele 2.451 m²
· De 5 stuer ensuite er fyldt med unikke og oprindelige detaljer
· Bl.a. smukke radiatorskjulere, sildebensgulve, detaljerede stuklofter og høje vægpaneler
· Elegant hvidt køkken fra 2015 samt ekstra anretter-køkken

En villa som denne opleves kun sjældent i Hasseris

INDRETNING:
Den nydelige, hvidpudsede villa har smukke sprossevinduer, elegant sortglaseret mansard-tegltag samt stor garage opført i samme stil. Indenfor fordeler hele herligheden sig på tre velindrettede etager med flotte, originale detaljer såsom smukke radiatorskjulere, elegante stuklofter, ekstra høje fyldningsdøre, høje vægpaneler samt sildebensparketgulve.

Via den brede hoveddør ledes du over entréen til den fantastiske hall, hvor der er næsten 6 meter til lofter. Rummet er særdeles herskabeligt med flotte detaljer og masser af plads til at modtage gæsterne eller det ekstra høje juletræ.
Fra hallen er åbner de smukke fløjdøre op til de 5 stuer beliggende ensuite. Stemningen i stuerne er på en gang både hyggelig og betagende, og den ekstra store loftshøjde på mere end 3 meter giver plads til de store smukke lysekroner.

Stuerne er fordelt på den hyggelige opholdsstue med sildebensparket og masser af lysindfald fra de smukke palæ-vinduer. Efter opholdsstuen kommer du til Pejsestuen, hvor hyggen nydes omkring den flotte gamle pejs. Ønsker du fred og ro, er det oplagt at gå ind biblioteket, hvor du kan læse en god bog, mens døren til haven står på klem.

Spisestuen er ekstra lang og med elegante høje vægpaneler. Det er her du kan samle familie og venner til gode middage omkring langbordet. Fra Spisestuen er der smukke fløjdøre til den opvarmerde vinterhave, hvor du kan nyde udsigten til den store have i fulde drag.

Køkkenet har plads til samvær og inkluderer nyere elementer fra Tvis med tilhørende granit- og træbordplade. Her nydes eftermiddagskaffe eller det hurtige måltid ved spisebordet, hvor morgenkaffen og de blødkogte æg også kan indtages. Herudover inkluderer køkkenafdelingen stort viktualierrum og anretterkøkken, mens der også er adgang til baggang, hvorfra der er adgang til kælderen med vinrum etc.

1. SAL:
Via entréen ledes I til hallen, hvor sildebensmønster er ført videre på trappen, som leder jer op til førstesalen. Heroppe gemmer sig hele 6 gode værelser, hvoraf master-soveværelset har indgang til et disponibelt rum, der med fordel vil kunne indrettes som walk-in-closet. Fra soveværelset er der udgang til smuk sydvendt balkon, hvorfra I kan nyde have, mens fuglene fløjter skønt og solen varmer i ansigtet.
Fra et andet værelse får I adgang til et praktisk kontor, og alle værelserne deles om de to badeværelser, som også er placeret heroppe. Til at fuldende førstesalen møder I endnu en skøn altan, der nyder godt af aftensolen.

KÆLDER:
Der er mere end 190 m² kælder med usædvanlig god loftshøjde og masser af plads. Her er indrettet knap 40 m² multirum, der er oplagt til hjemmebiograf etc. Herudover der er stort bordtennisrum, charmerende hjemmebar og 2 store disponible rum.
Der er endvidere indrettet toilet og stort vaskerum med masser af plads og ekstra bruseniche.

HAVEPARK:
Udenfor udfolder den smukke havepark sig på godt 2400 m2 med flere sol- og lækroge. Haven er flot anlagt med bede og høje træer, og er det perfekte, idylliske match til den klassiske ejendom. Haven er det oplagte sted at nyde de lune sommeraftener eller give de grønne fingre frit spil i drivhuset.
Den ekstra brede og præsentable indkørsel er belagt med flotte brosten, og herfra ledes du til den elegant garagebygning, der opført i samme stil som villaen.

    Har du spørgsmål?
  • Frank V Andersen

  • Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
  • Telefon: 9631 6000
  • Mobil: 5195 6000
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud