Indre Hasseris - Skovbakkevej

Aalborg, Skovbakkevej

Skovbakkevej 2, Hasseris, Hasseris

Skovbakkevej 2, Hasseris, 9000 Aalborg

Skovbakkevej 2, Hasseris, 9000 Aalborg

· Velindrettet planløsning til børnefamilien.
· Fire rigtig gode værelser - herunder ét med hems.
· To smukke stuer en suite
· Nydeligt køkken-alrum med loftsbjælker og udgang til helårsudestue
· To badeværelser samt et gæstetoilet.
· Skøn gårdhave, der er nem at vedligeholde.
· Attraktivt nær Skovdalen
· Gåafstand til Aalborgs midtby.

Er I på udkig efter en bolig nær Aalborgs centrum, der gerne må være lidt ud over det sædvanlige? Så er denne pragtfulde Hasserisvilla sikkert noget for jer. Nuværende ejer har de sidste 35 år gennemrenoveret ejendommen fra 1885 med respekt for de originale detaljer og husets stil, så den i dag fremstår lys og med moderne løsninger.

Når I ankommer til adressen, opdager I straks den elegante murstensfacade med et flot naturskiffertag. Overalt inden døre hersker der en utrolig behagelig atmosfære, ligesom I kan forvente store og lyse rum. Stueplan har gulvvarme flere steder og indeholder et køkken-alrum, der prydes af nyere skabselementer fra omkring 2017 samt fritlagte bjælker. De to stuer en suite - herunder én med en smuk karnap - præsenterer sig utrolig nydelige med herskabelige detaljer, og endelig har etagen også et gæstetoilet, en udestue samt et oplagt forældreværelse med eget walk-in-closet og badeværelse med spabad.

Fortsæt herefter til førstesalen, der byder på et tekøkken, et badeværelse samt tre rummelige soveværelser - det ene har tilmed en hyggelig hems. Nederst i kælderen er der et bryggers, en vinkælder og to disponible rum til jeres rådighed. I skal glæde jer til at opleve den skønne gårdhave, der er nem at vedligeholde, da der ikke er nogen græsplæne. Her er endda godt med plads til behagelige havemøbler, så udelivet har rigtig fine betingelser. Til ejendommen hører desuden en carport, en ekstra holdeplads samt et skur. I kommer til at bo i et roligt og børnevenligt område med gåafstand til busforbindelser. Fra adressen får I kort cykelafstand til pasningstilbud, Klostermarksskolen samt indkøbsmuligheder, mens både Aalborg Vestby og Aalborg Station findes inden for halvanden kilometer. Ligeledes er I tæt på Kildeparken, kulturelle oplevelser samt centrum, hvorfor hverdagen glider let og ubesværet.

Alt i alt et fantastisk hjem til familien i Hasseris!

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud