Charmerende lejlighed beliggende centralt i Nørresundby!

Nørresundby, Sankt Peders Gade

Sankt Peders Gade 33, 1. TH.,

Sankt Peders Gade 33, 1. TH., 9400 Nørresundby

Sankt Peders Gade 33, 1. TH., 9400 Nørresundby

Charmerende lejlighed beliggende centralt i Nørresundby!

· Flot 3er med god beliggenhed
· Tæt på indkøb og Aalborg C kun 5 min. væk på cykel
· Yderst flot køkken og velholdte plankegulve
· Hele to stuer, en spisestue og opholdsstue
· Flot stuk og rosetter i stuerne
· Velfungerende ejerforening
· Særdeles velegnet til forældrekøb
· Hund eller kat tilladt

Lejligheden er beliggende i Sankt Peders Gade 33, 1. TH. Skønt område, med alt hvad du har brug for tæt på. Her er ikke langt til indkøb, du har både Nørresundby torv og Nørresundby center ikke langt herfra og hvis du får lyst til en fredelig gåtur, er kridtgraven heller ikke mere end et stenkast væk. Den fornyelig etableret kulturbro er kun en kort gåtur herfra, så hvis du vil et smut til Aalborgs Vestby, tager det ikke mere end 10 min og Aalborg C heller ikke mere end 10 min. Væk på gåben.

Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed.
Når du træder ind i lejligheden, får du hurtig fornemmelsen af charme og sjæl. Allerede i den flotte entré, ses de flotte gamle, vedligeholdte planker, som går igen i det meste af lejligheden.
Fra entréen er der adgang til de to smukke stuer, her er både stuk og rosetter og de smukkeste franske døre, derudover byder lejligheden også på en charmerende karnap. Her er både en spisestue og en opholdsstue, begge med masser af plads.
Går man videre ind i lejligheden finder man det flotte køkken, af nyere dato. Her er alt i hårde hvidevarer, både køle/fryseskab, opvaskemaskine i køkkenet og i lejlighedens store værelse, findes vaskemaskinen. I værelset er også rigeligt med skabsplads. Lejligheden rummer også et fint badeværelse.

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag!

Nørresundby

I daglig tale kaldes byen ”Solsiden”, da man hér ofte oplever sollysets genskin i Limfjordens bølger. Og netop beliggenheden ned mod Limfjorden og den imponerende udsigt til Aalborgs Havnefront, har i de seneste år betydet særdeles stor byggeaktivitet med attraktivt beliggende beboelsesejendomme. Nørresundbys nyrenoverede havnefront, de skønne grønne områder omkring Lindholm Strandpark, gode indkøbsmuligheder og den korte afstand til Aalborg midtby, gør Nørresundby til et oplagt valg for unge såvel som ældre og børnefamilier.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Aalborg City

  1,5 km

 • Indkøb

  500 m

 • Skolen

  300 m


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Lisa Glæsner Kyhnau

 • Salgs & Vurdering
 • Telefon: 96 15 50 00
 • Mobil: 23 41 79 69
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud