I V-husene bor du med fjorden og byen lige uden for dit vindue.

Stjernepladsen 5, 4. 1, Type M, V1

Stjernepladsen 5, 4. 1, Type M, V1, 9000 Aalborg

Stjernepladsen 5, 4. 1, 9000 Aalborg

I V-husene bor du med fjorden og byen lige uden for dit vindue. Hvor byens puls og lyden af bølgeskvulp går hånd i hånd.

V-husene ligger lige der, hvor fjord og by forbindes - i det nye Stjernekvarter på Aalborg Havnefront. Hvor de 4 verdenshjørner forenes, og et nyt og spændende boligområde skabes.

De terrasserende bygningskroppe i kombination med de store vinduespartier betyder, at udsigten udnyttes optimalt - uanset om din lejlighed er orienteret mod fjorden i nord eller mod torvet på Stjernepladsen mod syd. I V-husene behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller placering - de mange forskellige typer boliger sikrer, at netop din boligdrøm midt i Aalborg - lige ved fjorden, kan gå i opfyldelse.

V-husene består af ialt 172 lejligheder i varierende størrelser fra 40m² til 250m².

Så uanset om du har brug for rigeligt albuerum eller er større tilhænger af principperne bag small living, kan du finde en lejlighed, der tilgodeser dine ønsker og behov. Alle lejligheder får egen altan, og der etableres desuden store, grønne, fælles tagterrasser, hvor sociale værdier får plads til at blomstre.

Til lejlighederne i V-husene har du mulighed for at leje en p-plads i det nærtliggende p-hus.

Visualiseringerne er generelle for projektet og ikke den specifikke lejlighed.

SE MERE PÅ WWW.VHUSENE.DK

    Har du spørgsmål?
  • Rasmus Vorre

  • Salg og vurdering
  • Telefon: 96 31 60 86
  • Mobil: 23 70 48 00
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud