Solgt

MORTEN KORCH IDYL KUN 10 MINUTTER FRA AALBORG

· Skøn ejendom på landet med næsten 2 ha jord
· Kun 10 minutters kørsel fra Aalborg
· 170 m2 bolig med flere gode værelser og to store stuer
· 2 gode badeværelser - det ene med både spa og bruseniche
· Flot parklignende have - nem at holde
· Hyggelig sø på grunden
· To store ladebygninger med plads til maskiner mv.
· Ladebygning med kontor / køkken og toilet

Er du natur-elsker så skal denne ejendom opleves. Men kun 10 minutters kørsel fra Aalborg, finder du denne skønne villa, som består af stort flot stuehus, ældre men fin staldbygning samt stor flot maskinhal med højt til loftet og med eget toilet, køkken samt kontor-plads. - Der ud over får man en stor naturskøn grund på hele 1,8 ha. - en sand legeplads for råvildt...

TRÆD IND OVER DØRTRINET....
til et hyggeligt og flot stuehus på 2 etager. Ejendommen indeholder forgang med klinker. Herfra er der direkte adgang til fint gæstebadeværelse med hvidt skabsarrangement samt god bruseniche.
Ejendommens hjerterum er uden tvivl ejendommens køkken-alrum. Det er her man mødes om det så er for at lave mad eller læse lektier ved køkkenbordet. Køkkenet fremstår lyst og flot og byder på masser af skabs-plads. Fra køkken/alrummet er der åbent ind til dejlig stor stue med direkte udgang til en af ejendommens mange terrasser. - Stueetagen byder endvidere på stort værelse - bryggers med masser af bord- og skabs-plads samt lækkert og stort badeværelse med både spa samt bruseniche.

SKØN 1 SAL MED MASSER AF PLADS...
Til den pladskrævende familie vil denne bolig glæde mange. 1 sal byder nemlig på to gode værelser samt stor opholdsstue, som med lethed også kunne bruges som multi-rum / kontor. Både stue og værelser fremstår lyse.

PARKLIGNENDE HAVE...
Jeg husker tydeligt første gang jeg så denne ejendom... Solen stod højt på himlen, fuglene sang den helt rigtige sommer-sang og bierne summede rundt fra blomst til blomst... Den helt samme oplevelse vil du ikke kunne få på denne tid af året, men vi kan garantere dig, at trods efterår og fugtigt græs, vil du kunne fornemme hvordan ejendommens have og grønne arealer vil stå på en solrig dag... - Til haven er der flere solrige terrasser, skønt orangeri og går du ud på ejendommens grønne marker vil du også nå frem til ejendommens helt egen sø. Her kan man på en hyggelig sommerdag med åbent sind sidde og nyde et glas vin og lytte til frøernes kvækken...

EN HVER HÅNDVÆRKERS DRØM...
Er du håndværker eller elsker du bare at ha' meget plads til maskiner eller måske din hobby, så er denne bolig den helt rigtige til dig. Ejendommens store maskinhall byder ud over masser af plads på stort kontor, køkken samt toilet. Alt fremstår i god stand.

Alt i alt er Restrup Kærvej 80 en rigtig spændende og flot ejendom. Vi er glæder os derfor til at kunne fremvise den for dig og din familie.... - Kontakt Lisa Kyhnau for nærmere information tlf. 23 41 79 69.

Restrup Kærvej 80, Nørholm, 9240 Nibe

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsmateriale

    Kontakt os

    Restrup Kærvej 80, Nørholm, 9240 Nibe