Unik og enestående lejlighed i hjertet af Aalborg

Aalborg, Nytorv

Nytorv 3, 3. TH., Aalborg City, Aalborg City

Nytorv 3, 3. TH., Aalborg City, 9000 Aalborg

Nytorv 3, 3. TH., Aalborg City, 9000 Aalborg

·Attraktiv beliggenhed på Nytorv i hjertet af Aalborg.
·Nær bylivet, kulturelle oplevelser og havneområdet.
·Fuldstændig istandsat og gemmer på et væld af kvalitetselementer.
·Emmer af personlighed og atmosfære.
·Strækker sig over tredje- og fjerde sal.
·Skønt opholdsmiljø med køkken, stue og stor tagterrasse.
·Tre store værelser og to luksuriøse badeværelser.
·Adgang til femte sal med udsigtstårn og 180 graders vue.

I hjertet af Aalborg, nærmere bestemt på Nytorv, møder I denne unikke og enestående lejlighed fordelt over tredje og fjerde sal. Adressen behøver ikke yderligere introduktion, da I ganske enkelt ikke kommer tættere på det pulserende byliv, den spændende kultur og havneområdet. Kort fortalt er dette en bolig og adresse i særklasse.

I møder her et hjem, der emmer af kvalitet, atmosfære og personlighed, hvor både materialevalget og indretningen taler for sig selv. Boligen er fuldstændig istandsat med gulvvarme overalt og Genvex-anlæg, ligesom alle elementer er udvalgt med omhu. Derfor får I blandt andet glæde af et mageløst køkken i tysk kvalitet med bruneret Quooker og smukke armaturer. Som en ekstra fin detalje, har alle døre i boligen deres eget særpræg og er specialfremstillet af Swedoor. Dette er blot et udpluk af herlighederne - resten må opleves.

I træder ud af elevatoren på tredje sal og fortsætter til det indbydende hjem med en imponerende loftshøjde, fritlagte bjælker og rå murstensvægge. I fornemmer hurtigt rummeligheden og bemærker det fine lysindfald takket være de mange vinduespartier. Denne etage gemmer på to elegante badeværelser og tre værelser - det ene med eget walk-in-closet. I møder også et åbent opholdsmiljø med køkken og stue i én skøn forening, som munder ud i den store tagterrasse med en dejlig udsigt til Slottet.

Nær køkkenet fører spindeltrappen jer til fjerde sal, hvor der venter et hyggeligt loungeområde og et rum til opbevaring. Som noget virkelig specielt kan I fortsætte op til femte sal til et udsigtstårn med en 180 graders vue over Aalborg. Her kan I indrette en afslappende oase til to.

Hvis I er nysgerrige, kan I se mere til denne lejlighed i oktober-udgaven af Bo Bedre med en guide til Aalborg. I kan også kontakte os for en fremvisning.

Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Se andre boliger i dette område

Sælger udtaler sig:

Vi valgte, at sådan en lejlighed i den størrelse og på den adresse fortjener det bedste af det bedste. For os er det en gave, at få lov til at indrette og forvandle boligen, hvor alt er udført med respekt for beliggenheden og den enestående udsigt over Aalborg.

Her finder du:

 • Aalborg City

  100 m

 • Indkøb

  200 m


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Lasse Poulsen

 • Ejendomsmægler, MDE
 • Telefon: 96 15 50 00
 • Mobil: 91 23 08 92
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud