Indflytningsklar udsigtslejlighed med sydvendt altan centralt i Hasseris

Aalborg, Blegdalsparken

Blegdalsparken 37, 2. TV., Hasseris, Hasseris

Blegdalsparken 37, 2. TV., Hasseris, 9000 Aalborg

Blegdalsparken 37, 2. TV., Hasseris, 9000 Aalborg

· Suveræn beliggenhed centralt i eftertragtede Hasseris
· Sydvendt altan med kig til grønne fællesarealer
· Placeret i toppen af ejendommen med udsigt til fjorden
· Flot moderniseret stand og gode lysindfald
· Rummelig opholdsstue og stort vinkelkøkken med spiseplads
· Pænt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og kombi vaskemaskine/tørretumbler
· Trygt område med sikre stisystemer til bydelens mange tilbud
· Kort afstand til Aalborg centrum, rekreative områder og motorvej


Denne indflytningsklare lejlighed midt i eftertragtede Hasseris ligger højt hævet i toppen af en velholdt ejendom med flot udsigt over åbne vidder, grønne arealer og Limfjorden mod nordvest. Lejligheden byder på en funktionel indretning med optimal udnyttelse af kvadratmeterne, og på en bred, sydvendt altan kan du nyde solen stråler og kigget til bebyggelsens fine fællesarealer.

Hasseris er ikke uden grund blandt de mest attraktive steder at bo i Aalborg, for lige i nærheden finder du gode skoler og pasningstilbud, en bred vifte af butikker samt flere rekreative områder. Det meste er forbundet af sikre stisystemer, og i kort afstand ligger tilmed det centrale Aalborg, Kridtgraven, Aalborg Zoo og ikke mindst motorvejsnettet.

Lejligheden, der ligger på anden sal i trygge Blegdalsparken, fremtræder aldeles gennemrenoveret med bl.a. nyere vinduer, radiatorer og klar til indrykning. Det hele er holdt lyse, neutrale toner, og takket være store udsigtspartier mod to sider får lyset lov at strømme uhindret ind.

En god entré med indbyggede skabe giver på praktisk vis adgang til de fleste rum i boligen. På den ene side får du et stort, tidløst vinkelkøkken med spiseplads og masser af albuerum samt en storslået udsigt til fjorden, åbne marker og Hasseris Kirkes tårn, der rejser sig over trægrænsen.

I den anden ende af lejligheden ligger et værelse med faste skabe og en rummelig stue med udgang til altanen, som er lige så bred som lejligheden, har plads til et cafébord og har et integreret opbevaringsrum i den ene ende. Slutteligt rummer boligen et lækkert badeværelse med sandfarvede klinker, væghængt toilet og en bruseniche med regnbruser samt en vaskemaskine.

Som del af ejerforeningen får du desuden brugsret til en række fællesfaciliteter, herunder gode parkeringsforhold og de grønne fællesarealer.

Bestil en fremvisning allerede i dag, og oplev ved selvsyn den suveræne udsigt og den skønne beliggenhed i Hasseris!

Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Aalborg City

  2,5 km

 • Hasseris Bymidte

  700 m

 • Havnefronten

  2,0 m

 • Sygehus

  5 min.


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Lasse Poulsen

 • Ejendomsmægler, MDE
 • Telefon: 96 15 50 00
 • Mobil: 91 23 08 92
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud