- Solgt -

Bellavista - flot 3 vær. med god beliggenhed, stor terrasse og p-plads.

Aalborg, Kridtsløjfen

Kridtsløjfen 23, 1. 1.,

Kridtsløjfen 23, 1. 1., 9000 Aalborg

Kridtsløjfen 23, 1. 1., 9000 Aalborg

· Eksklusiv 3Ver med stor altan og brugsret til carport
· Suveræn beliggenhed med ti minutter på cykel til Aalborg centrum
· Vidunderlig udsigt over det naturgrønne område
· Smagfuldt, sort Invita-køkken med kvalitetsbevidste materialer
· Fantastisk opholdsrum med smukke egetræsgulve
· Sublimt lysindfald overalt fra brede vinduespartier
· Nydeligt og rummeligt badeværelse med vaskesølje
· Stor altan med terrassebrædder og et flot udformet glasværn
· Depotrum i kælder
Med udsigt til naturskønne omgivelser ligger denne lækre ejerlejlighed med en altan som en del af Bellavista ejendommene på Eternitgrunden i Aalborg. Du flytter til en suveræn beliggenhed i et stille område med blot omkring ti minutter til Aalborg centrums attraktive faciliteter.

Lejligheden er beliggende på 1. sal i et nyere byggeri fra 2015. De grønne arealer indbyder til frisk luft under løbeturen, og ellers er du blot en kort cykeltur fra Aalborgs mange butikker, caféer og kulturelle oplevelser. Der er gode indkøbsmuligheder i gåafstand fra ejendommen, bl.a. Føtex, Netto og Fakta, og der er heller ikke langt til nærmeste daginstitution og skole. Ligger arbejdspladsen længere væk, findes motorvejsnettet inden for to kilometer.

Efter arbejde kan bilen parkeres i carporten, da du har eksklusiv brugsret til denne. Herefter tager du elevatoren lige til døren. Generelt er der i den imponerende lejlighed et lækkert materialeudvalg, der giver en gennemført rød tråd overalt i indretningen.

Allerede efter at være trådt indenfor i den åbne entré, ledes du ind i et stort opholdsrum, hvor grænserne mellem stue, køkken og alrum er udvisket og flyder sammen i ét. De prydes alle af smukke egetræsgulve og et sublimt lysindfald fra de brede vinduespartier. Her får du gode arbejdsbetingelser i det smagfulde Invita-køkken, der, med sit sorte inventar og integrerede hårde hvidevarer i stål, giver karakter til det ellers lyse rum. Med plads til både et spisebord og en blødere sofagruppe er her masser af forskellige muligheder at indrette sig på. Opholdsmiljøet bliver blot endnu større, når døren åbnes til den fantastiske, store altan med terrassebrædder og et flot udformet glasværn. Her er perfekte forhold til at slappe af ved havemøblerne og til grillstunder med familie og venner. Ydermere byder lejligheden på to skønne værelser og et nydeligt badeværelse med vaskesølje.

Øgadekvarteret

Øst for Aalborg Midtby og i skellet ud mod Vejgaard – finder du Øgadekvarteret. Bydelen har en række gader navngivet efter danske og udenlandske øer og deraf sit navn. Området er attraktivt for studerende og unge familier. Her er kort afstand til Universitet og andre uddannelsesinstitutioner, kort til motorvejen, gode indkøbsmuligheder – bl.a. Vejgaard Torv -  og gåafstand til midtbyen.

Byparken Karolinelund og Østre Anlæg opfordrer til hygge og samvær og det nye kulturelle midtpunkt omkring Musikkens hus og Nordkraft er lige om hjørnet.

Se andre boliger i dette område

Sælger udtaler sig:

Det var især det lækre og gennemførte materialeudvalg og det imponerende lysindfald fra vinduespartier, som jeg faldt for, da jeg så lejligheden første gang. At her også er en stor, dejlig altan med en flot udsigt, gør blot lejligheden endnu mere tiltrækkende, end den allerede var i forvejen.

 

Her finder du:

  • Aalborg City

    1 km

  • Indkøb

    400 m

  • Skolen

    800 m


Relevante links: