Eksklusiv villa fra 2015

Aalborg, Edvard Niemanns Vej

Edvard Niemanns Vej 5,

Edvard Niemanns Vej 5, 9000 Aalborg

Edvard Niemanns Vej 5, 9000 Aalborg

- Arkitekttegnet og fuldmuret etplansvilla i Gammel Hasseris.
- Solfanger og smart integreret vognly med tilhørende værksted.
- Moderne og stilrent med et væld af eksklusive materialer.
- Lyst og åbent opholdsmiljø med store sydvendte vinduespartier.
- Funktionel indretning med forældreafdeling og børneafsnit.
- Vedligeholdelsesnem, sydvendt have med stor overdækket terrasse.
- Unik beliggenhed på en blind vej med kun 10 huse og ingen trafik.
- Tæt på skole og blot en frisk cykeltur fra Aalborg Centrum.

Vi tilbyder nu denne pragtfulde og næsten helt nye villa, hvor modernitet og funktionalitet går op i en højere enhed. På en særdeles attraktiv beliggenhed kommer du og din familie til at bo på en blind gade med sikker vej til skole og blot en frisk cykeltur fra Aalborg Centrum.

Boligen er arkitekttegnet af Wullum Pasgaard og fuldmuret i eksklusive materialer fra Petersen Tegl. Med solfanger bliver elregningen kraftigt reduceret og genveksanlægget leverer et godt indeklima. Alle fire værelser har egeplankegulve fra Kährs, mens resten af huset er med klinkegulv fra Floor Gress. Der er gulvvarme overalt og centralstøvsuger.

Hele villaen er lys og åben med ekstra højde til det akustiske loft, store vinduespartier og flotte detaljer som fritlagte murstensvægge, hvilket især kommer til udtryk i det åbne opholdsmiljø med UNOFORM køkken og stue forenet. Tænd op i den gennemgående Lotus-pejs og sæt jer til rette i sofaen med et glas vin.

Imens simrer maden i køkkenet med klassiske elementer fra unoform og udstyret med Quooker, induktionskogeplade og hårde hvidevarer fra AEG. Bordpladen er i Corian og går igen i bryggers og badeværelser for et strømlinet udtryk.

En gennemtænkt og funktionel indretning byder på en forældreafdeling med walk-in-closet i soveværelset, samt et børneafsnit med tre værelser, og badeværelse tilknyttet hver afdeling. Begge badeværelser kommer med glasafskærmet bruseniche med linjeafløb og Vola-armatur.

Den syd/vestvendte have er vedligeholdelsesnem, og på den 24 kvadratmeter overdækkede terrasse kan sommerens grillsæson fortsætte langt hen på året, mens aftenerne lyses op af Light Point udendørslamper. Bilen parkeres i et integreret vognly med indgang til værkstedet, og dertil kommer et nyt skur fra 2019.

I kommer til at bo på en unik beliggenhed på en blind vej med kun 10 huse og ingen trafik, samt tæt på børnehave, skole, gymnasium og indkøb.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud