Herman Bang Vej - nymalede facader og tag

Aalborg SV, Herman Bangs Vej

Herman Bangs Vej 5, Skalborg, Skalborg

Herman Bangs Vej 5, Skalborg, 9200 Aalborg SV

Herman Bangs Vej 5, Skalborg, 9200 Aalborg SV

· Kort afstand til indkøb, skole og City Syd.
· Soveværelse med østvendt altan.
· Yderligere to gode værelser på førstesalen.
· Store, sammenhængende stuer med flot lysindfald.
· Flot badeværelse med bruseniche fra 2015 i kælderen.
· Velholdt køkken med fine skabsløsninger og spiseafsnit.
· Skøn, omlagt terrasse mod syd fra 2014.
· Dejlig, solrig have med en legevenlig græsplæne.

For enden af blind vej i Skalborg finder I denne nydelige familievilla, som står klar til at danne rammen om jeres hverdag. Her venter jer et stort og lyst hjem som breder sig over halvandet plan, mens den anvendelige kælder med god loftshøjde byder på hele 87 m2.

I overtager en indflytningsklar bolig, som løbende er vedligeholdt ude såvel som inde. 2014 bød eksempelvis på en omlægning af terrassen, og året efter kom der et flot badeværelse til i kælderen. Samme år blev det ene disponible rum i kælderen istandsat, hvorfor det nu kan bruges til flere formål, og ydermere er loftsrummet renoveret og isoleret i 2016.

Stueplan indeholder et velholdt køkken med smarte skabsløsninger, og her er tilmed plads til et mindre spiseafsnit til den hurtige morgenmadsanretning. Herefter træder I ind i tre lækre, sammenhængende stuer med trægulv, hvor I let kan indrette jer efter behov. Særligt stuen med glaspartier ud mod haven bør fremhæves, for her kan der nemt tilbringes mange hyggelige stunder. Endelig bliver fedtstensbrændeovnen et naturligt samlingspunkt i vinterhalvåret. Førstesalen giver jer et badeværelse og tre skønne værelser, hvoraf ét har både skabsvæg og udgang til en altan. Nederst i kælderen møder I et ekstra badeværelse, et vaskerum og to disponible rum.

Udenfor får I fornøjelsen af en forrygende, sydvestvendt have, som består af en legevenlig græsplæne samt en fliseterrasse, hvorfra sommersæson kan nydes. Med til ejendommen hører desuden et brændeskur og en garage, som ligger i forlængelse med et værksted.

I kommer til at bo i et roligt område med kort afstand til indkøb, pasningstilbud og Sofiendalskolen, hvorfor hverdagen glider let. Fra adressen får I heller ikke langt til Skalborg Station, City Syds spændende handelsområde eller naturen i Øster Ådalen, mens pendleren kan glæde sig over få minutters kørsel til Nordjyske Motorvej.

Book en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud