Skøn og charmerende villa i Indre Hasseris

Aalborg, Ida Maries Vej

Ida Maries Vej 14, Hasseris, Hasseris

Ida Maries Vej 14, Hasseris, 9000 Aalborg

Ida Maries Vej 14, Hasseris, 9000 Aalborg

Skøn og charmerende villa i Indre Hasseris

·Sublim placering i rolige omgivelser og tæt på byen
·Spændende arkitektoniske detaljer
·Stueplan med fokus på samvær og hyggelige stunder
·Flotte og velholdte kvadratmeter
·Perfekt, aflukket gårdhave med rum til afslapning
·Nærhed til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder
·Flot uno-form køkken fra 2009 med kvalitets hvidevarer
·Indbydende stue med loft-til-kip og fritlagte bjælker


I Indre Hasseris finder I denne sjældent udbudte villa, som I nu kan blive de næste ejere af. Huset er ideel til den lille familie eller parret, der ønsker en sublim beliggenhed i rolige omgivelser og alligevel nær byens pulserende liv.

Fra adressen er skole, daginstitution og indkøbsmuligheder placeret i en radius af halvanden kilometer. Herudover er der under 900 meter til Nordens Kridtgrav, hvor I kan spadsere ture og beundre omgivelserne. Vil I et smut til Aalborg centrum, tager det blot ti minutter på cyklen, før I er omgivet af butikker, spisesteder og kulturelle oplevelser.

Ved ankomst til adressen kan bilen parkeres i den integrerede carport. Herefter kan I bevæge jer indenfor, hvor I bliver mødt af 131 m2 fordelt over halvandet plan, som i 2009 blev istandsat med gipslofter over alt samt spots. Den fuldmurede og arkitekttegnede bolig byder på spændende og flotte detaljer, og i stuen kan I glæde jer over loft-til-kip med fritlagte bjælker, der skaber en rummelig følelse. Videre er der i stuen en indbygget brændeovn og fine indretningsmuligheder til sofaerne. Videre finder I køkken-alrummet, hvor der er behagelig gulvvarme under klinkerne, og det flotte uno form-køkken fra 2006 fremtræder nydelig toppet af en træbordplade og udstyret med kvalitets hårde hvidevarer. Endelig afrundes stueplan af et toilet og et bryggers, inden I kan gå ovenpå, hvor gangen giver indgang til to værelser, der begge har skabsvæg. I får også adgang til badeværelset med elementer fra Boform og en stenbordplade med indstøbt håndvask.

Udenfor venter den skønne og ligetil gårdhave, hvor I virkelig kan slappe af og nyde omgivelserne. Gårdmiljøet er belagt med sten og omkranset af hæk, så I kan opholde jer ugeneret i havemøblerne.

Lyder dette som jeres kommende bolig? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Se andre boliger i dette område

Sælger udtaler sig:

Dengang vi så huset, vidste vi med det samme, at det var stedet for os. Boligen var perfekt til os to mennesker og havde spændende detaljer og en overskuelig grund med en dejlig gårdhave. Samtidig får vi det bedste fra to verdner med en rolig placering nær byens mange, spændende muligheder.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud