Markant villa opført i 1911 efter tegninger af arkitekt Ejnar Packness

Aalborg, Rafns Alle

Rafns Alle 2, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Rafns Alle 2, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Rafns Alle 2, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

· Villaen blev i 1911 opført som bolig for C. Rafns søn
der sammen med arkitekt Packness skabte en yderst herskabelig bolig
· Det er særdeles sjældent, at man oplever en villa, der er så smagsfuldt renoveret
· Den nuværende ejer har således gennem de seneste år bragt villaen tilbage til den oprindelige stil
· Overalt er de oprindelige detaljer fundet frem
· Villaen fremstår i dag indflytningsklar i særdeles smagsfuld stil
· Stilen er skabt sammen med designeren Tina Hundrup og ud fra de oprindelige detaljer
· Vidunderlig have med stor plæne og flere ugenerte solterrasser

· 258 m² (heraf 27 m² med tilladelse til erhverv)
· 153 m² kælder


BELIGGENHED:
Villaen er beliggende på Rafns Allé, der er opkald efter Fabrikant C. Rafn, der boede i sit landsted på det nuværende Solkrogen. Rafns Allé består i dag af en række smukke herskabelige villaer, der stort set alle fremstår smukt renoverede.

RENOVERING:
Villaen fremstår indflytningsklar efter gennemgribende renovering med bl.a. smukt sortglasseret tegltag kombineret med tagrender og detajler i kobber. Der er nye vinduer udført som en nøjagtig kopi af de oprindelige vinduer med Packness kendte beslag. Indvendigt fremstår alle detaljer renoveret med stor kærlighed til detaljerne. F.eks. er de smukke guld kontakter bevaret sammen med den originale lysekrone.

STUEPLAN - 153 m2:
Fra den præsentable indkørsel ledes man via fortrappen til den smukke oprindelige hoveddør og videre til stort vindfang med garderobe og moderniseret gæstetoilet. Straks man træder ind i den smukke hall bliver man overvældet af de mange unikke detaljer, der tydeligt viser arkitekt Packness velproportionerede streg. Hver en detalje er gennemtænkt, og fremstår nu renoveret med stor passion. I hallen er der særdeles god plads til at modtage gæsterne, mens den origiale lysekrone kaster sit lys på både 1. sal og stueplan.

Fra hallen er der adgang til de mange smukke stuer og det store køkken/alrum. Der er 4 skønne og højloftede stuer ensuite. Stuerne har unikke stuklofter, der hver især er afpasset til den enkelte stues stil og formål. Stuerne består af pejsestue eller herreværelse med smuk original pejs, stor opholdstue med smukke gulve og charmerende kamin. Fra opholdsstuen er der udgang til unik opvarmet havestue, hvorfra man har udsigt over den store have. Der er tillige dobbelte fløjdøre til virkelig elegant spisestue, der er har ekstra god længe og bredde. Her er særdeles god plads til at samle gæsterne omkring langbordet.

Renoveringen af villaen er sket i tæt samarbejde med designeren Tina Hundrup, der er kendt for en fornem sans for at kombinere originale detaljer med moderne komfort. Dette ses bl.a. i det store køkken, der fremstår som et eksklusivt og smagsfuldt landkøkken på hele 35 m2. Indretningen af køkkenet er således tro mod villaens oprindelig stil, og man kan næsten forstille sig at de oprindelige ejere også anvendte rummet på samme måde. De moderne bekvemmeligheder og eksklusive hvidevarer fra Gaggenau er således diskret skjult bag smukke lakerede skabslåger og skuffer udført i massiv fingertappet træ. Under de smagsfulde klinkegulve, er der naturligvis moderne gulvvarme. Familien samles omkring langbordet og slagbænken, hvor man let kan være 8-10 personer. Fra køkkenet er der direkte udgang til haven via elegant brec trappe.

1. SAL - 105 m2 :
Fra hallen leder den smukke trappe til 1. sal, hvor man straks oplever den ekstra store loftshøjde, der understreges af stuklofterne. Fra svalegangen kan man se ned til hallen. 1. sal er indrettet med usædvanligt stort master-soveværelse på ca. 30 m2. Soveværelset har flot bred skabsvæg, der passer elegant til det originale vaskearrangement. Der er udgang til stor balkon, hvorfra morgensol og udsigten over Hasseris kan nydes.

Der er 2 særdeles store børneværelse, begge med alkove og udgang til skøn sydvend balkon.

Det store masterbadeværelse er renoveret af tidligere ejer og fremstår inddelt i spa-afdeling med stor hævet badekar og muret bruseniche samt afdeling med toilet og håndvaske. Der er naturligvis gulvarme under de lyse marmorklinker.

2. SAL:
Denne etage har tidligere været anvendt til værelser for stuepigerne og fremstår med toilet og 4 disponible rum.

KÆLDER - 153 m2
Elegant trappe leder til den lyse kælder, der ligeledes er renoveret. Her er god loftshøjde, godt lysindfald og flotte klinkegulve. Her er indrettet stort bryggers og vaskerum med rigelig skabsplads. Her er tillige flot gæstebadeværelse og flere disponible rum. Bl.a. hjemmebiograf og billardrum samt stor vinkælder med plads til både vinen og bord, hvor vinen kan nydes.

HAVEN:
Haven er anlagt efter plan af havearkitekt, der har fulgt villaens arkitektur. Således betjenes den præsentable indkørsel af smuk elstyret smedejernsport, mens indkørslen er belagt med smukke brosten, der leder til stor muret garage opført i samme stil som villaen. Garagen er renoveret med bl.a. elport i oprindelig stil.

Fra villaen leder 2 usædvanlig smukke trappe til de store solterrasser, der er placeret diskret bag villaen. Den store plæne leder fra havestuen til flagstangen, der kan ses fra stuerne og Rafns Alle.

Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Aalborg City

  950 km

 • Klostermarksskolen

  800 m


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Frank V Andersen

 • Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
 • Telefon: 9631 6000
 • Mobil: 5195 6000
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud