Den gamle skole i Nørre Tranders

Aalborg Øst, Lemvigvej

Lemvigvej 113, Nørre Tranders, Nørre Tranders

Lemvigvej 113, Nørre Tranders, 9220 Aalborg Øst

Lemvigvej 113, Nørre Tranders, 9220 Aalborg Øst

· Unik villa i idylliske omgivelser i Nørre Tranders
· Fordelagtig beliggenhed nær Aalborgs mange muligheder
· Nærhed til universitetet og det nye supersygehus i Aalborg Ø
· Ombygget skole fra 1872, der oser af stemning og atmosfære
· Særskilt lejlighed på førstesalen
· Rummelig stueplan med plads til familielivet
· Autentisk og sjælfuld indretning overalt
· Fortryllende have med alverdens romantiske indslag

I den hyggelige landsby Nørre Tranders, der ligger i udkanten af Aalborg, kan I nu se nærmere på denne unikke villa. Her er der nemlig tale om kvarterets gamle skole, som er blevet bygget om til beboelse, hvorfor det oser af historie og stemning.

Murstensejendommen fra 1872 fik nye fuger i 2015-2016 samt Velfac-vinduer med ”lydglas” i 2014, og ved siden af opdager I den asfalterede parkeringsplads, som leder til den tredobbelte garage med elporte.

Indenfor venter en mulighedsfyldt bolig, da førstesal og stueplan opdeler sig i to særskilte enheder, hvorfor hjemmet er oplagt til flere generationer, der vil bo under samme tag. Alternativt kan førstesalen også udlejes eller frasælges. Den består nemlig af en selvstændig lejlighed med tre værelser, et tosidet køkken og et disponibelt rum, der fører videre til badeværelset.

Stueplanet, derimod, udfolder sig som et storslået hjem med fem pragtfulde værelser og to badeværelser - begge med gulvvarme. Badekarsbadeværelset holder sig i en charmerende retro-stil, mens brusebadeværelset er fra 2017.

Samtalekøkkenet stammer oprindeligt fra 1980’erne, og det er siden hen blevet moderniseret, så det fremstår både hyggeligt og autentisk med fyldningslåger og rødt klinkegulv. I forbindelse med køkkenet breder den første stue sig ud, mens spisestuen med brændeovn ligger mod øst.

Udenfor breder en paradishave sig ud med mange små terrasser, guldfiskedam, spabad og en swimmingpool, der tilstødes af et herligt orangeri, hvor vinen vokser vildt under taget.

Nørre Tranders’ gadekær placerer sig lige over for huset, så søens ænder kommer gerne på besøg i jeres have, når der skal ruges ællinger ud. Herudover, og på trods af den ubrudte idyl, bliver hverdagslogistikken nem med nærhed til busser, AAU og det nye supersygehus samt skoler, pasningsmuligheder og grønne omgivelser.

Kan I se det for jer? Bestil en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud