Totalmoderniseret villa i Frejlev

Aalborg SV, Lannerparken

Lannerparken 42,

Lannerparken 42, 9200 Aalborg SV

Lannerparken 42, 9200 Aalborg SV

· Totalmoderniseret, kompromisløs familievilla.
· Smart Designa-køkken til amatørkokken.
· Næsten nybygget carport
· Funktionelle detaljer som et rummeligt badekar
· Solrig og velplaceret sydvendt terrasse.
· Rolig beliggenhed for enden af blind vej.
· Sikker skolevej via stisystem.
· Tæt på City Syd med nem adgang til Aalborg Centrum.

Nu har I muligheden for at udleve jeres boligdrømme i en moderne, velindrettet og velplaceret villa i Lannerparken 42 i Frejlev. Her venter et kompromisløst hjem for enden af en blind stikvej med et sikkert stisystem til skolen.

Jeres nye hjem er totalmoderniseret, og blandt andet har man indenfor de seneste fem år udskiftet køkkenet samt renoveret bryggerset, udvidet badeværelset, og for cirka syv år siden blev alle vinduer udskiftet. Boligen præsenterer sig med fire værelser, der oplagt kan inddeles i en forældre- og børneafdeling, hvor forældresoveværelset har badeværelse en suite. Her gemmer der sig et lækkert badeværelse med et strejf af hverdagsluksus i hjørnekaret, og den smarte dobbeltvask sørger for, at de travle morgener glider nemmere. Her er desuden yderligere et mindre toilet.

Villaen er tilpasset familielivet med integreret stue, køkken og alrum. I kan se frem til et flot Designa-køkken i hvid højglans med grebsfrie elementer og med plads til en spisekrog, hvor I kan samles om morgenmaden, mens I lægger planer for dagen. Et bredt vinduesparti lukker gavmildt dagslyset ind i den hyggelige stue, og havedøren gør det nemt at nyde en god middag under åben himmel.

Slutteligt har man indrettet et praktisk bryggers med HTH-elementer og plads til vaskefaciliteter.

Udenfor kan I sidde i solen på den sydvendte terrasse til duften af aftensmaden, som steger på grillen, mens børnene leger på den veltrimmede græsplæne. Nær hjemmet finder I også en sjov legeplads.

I kommer til at bo i et børnevenligt område med daginstitution, skole og fritidsaktiviteter indenfor en radius af blot halvanden kilomenter, ligesom I kan opleve naturen i den nærliggende Drastrup Skov. I har nem adgang til Aalborg, der byder på en palet af kultur, caféer og specialbutikker, og I bor også tæt på City Syd.

Kontakt os for en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud