Udsøgt patriciervilla i Hasseris

Aalborg, Nordvestvej

Nordvestvej 10, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Nordvestvej 10, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Nordvestvej 10, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

·Flot patriciervilla med en attraktiv placering i Aalborg.
·Skøn indretning med tre, rummelige værelser på førstesalen.
·Tre smukke stuer med original, restaureret stuk i lofterne.
·Et stort badeværelse på førstesalen og endnu ét i underetagen.
·Voluminøs og elegant hall med oprindelig trappeopgang.
·Køkken-alrum med spiseplads og anretterværelse.
·Mulighedsrig og meget anvendelig underetage med egen biograf.
·Eventyrlig have med høje træer, grøn plæne og beskårne småbuske.

I en yderst nydelig forening af smukke, ældre detaljer, original æstetik og pæne restaureringer finder I denne opsigtsvækkende villa med en eftertragtet beliggenhed i Hasseris. Den herskabelige bolig byder på masser af plads, ekskvisitte klassiske stuklofter og en skøn parklignende have, der kan betage de fleste.

Herskabsvillaen i tre fulde plan er oprindeligt fra 1916 og er velfornyet med mange af de uovertrufne, skønne enkeltheder fra husets opførsel. Det er tydeligt at denne ejendom er blevet plejet efter alle kunstens regler og tager sig derfor overordentlig pænt ud lige midt i grundens lige så nydelige natur.

De tre stuer en suite med sine fine, ornamenterede lofter og elegante planker på gulvet omfavnes af det fantastiske lysindfald fra karnappen og de velbevarede vinduer. Stuerne indrettes nemt som dagligstue, tv-stue og med et stort spisebord i den tredje. Den ene stue har udgang til en dejlig udestue med flot højglaseret terrazzogulv.

Køkkenet er lyst og anvendeligt og tilbyder god skabsplads foruden en mindre spiseplads i alrummet under lyset fra vinduet. Til køkkenet hører et lille anretterværelse og et køligt viktualierum, og i stueetagen finder I desuden et gæstetoilet.

Den indbydende hall leder med en trappeopgang op til førstesalens tre gode værelser med integrerede, oprindelige skabsvægge med fine udskæringer. Fra soveværelset kan I nyde udsigten over haven fra den store balkon. Endelig møder I et større badeværelse med gulvvarme og hvide klinker. Derudover får I en højest brugbar kælder med hjemmebiograf og multirum, endnu et badeværelse, et bryggers og et disponibelt rum.

Den fortryllende have er underskøn med små hyggelige solkroge og store majestætiske træer og beskårne buske. I befinder jer i et godt villakvarter ikke langt fra Fjordbyens hyggelige havnepromenade og små caféer.

Til info kan det ligeledes oplyses, at der ikke er langt til 2 privatskoler - Klostermarken og Skipper Clement skolen, som ligeledes har International School.


Vi ser meget frem til at vise jer denne storslåede villa.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud