- Solgt -

Moderne indrettet villa - Flot køkken fra 2015

Aalborg, Betavej

Betavej 1, Mølholm, Mølholm

Betavej 1, Mølholm, 9000 Aalborg

Betavej 1, Mølholm, 9000 Aalborg

Perfekt beliggende i Mølholm nær Kridtgraven

· Attraktivt beliggende villa med skøn indretning
· Særdeles roligt beliggende ved blind vej
· Blot få minutters gang til de grønne områder ved Kridtgraven
· Kort afstand til Aalborg Centrum ad den hyggelige Annebergsti
· Indrettet med stort moderne køkken/alrum fra 2015
· Køkkenet er flot moderniseret og fremstår i lyse farver og med gulvvarme
· Opholdsstuen har ekstra god plads og flotte brede trægulve
· Soveafdeling med 2 gode værelser og lyst badeværelse
· Ekstra værelse med skabsvæg og placeret lige ved alrummet
· Stort bryggers med indgang fra carporten og masser af skabsplads
· Skøn entré med garderobe og gæstetoilet
· Villaen er beliggende i solrig have med hyggelig solgård
· og plæne med plads til børnenes leg
· God carport med 2 store redskabsrum med plads til både cykler og hobbyrum

BELIGGENHED
På den blinde Betavej i det attraktive Mølholm har du nu muligheden for at erhverve denne pragtfulde villa, hvor du får god plads til familien. I kan se frem til en god beliggenhed med nærhed til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.
Du flytter lige ind i børnevenligt kvarter, tæt på Kridtgraven og med blot få hundrede meter til nærmeste busstoppested. Derudover kan du nå fjorden og bådehavnen på blot fem minutters cykeltur, mens Aalborg Centrum kun er lidt længere væk.

INDRETNING
Fra bilen i carporten er der blot 5 skridt til bryggerset, hvor der er masser af plads til overtøjet og skoletaskerne. Du kan også gå ind i villaen via fordøren til entréen med gæstetoilettet og garderobe. Entréen kan også anvendes til hjemmekontoret.

Det store alrum er hjertet i villaen, og der er her familie og venner samles omkring langbordet. Her er flotte klinker og gulvvarme. Fra alrummet er der åbent til topmoderne køkken fra 2015 udført af Svane. Her er masser af skabsplads og flotte detaljer.

Fra alrummet er der også udgang til den store solgård, mens der også er indgang til via dobbelte glasdøre til ekstra stor opholdsstue. Her er særdeles god plads til både tv-stuen og hyggekrogen, hvor du kan nyde en god bog. I stuen er der smukke trægulve og smukt lysindfald.

VÆRELSER
Ved alrummet er der stort værelse med skabsvæg, mens der i soveafdelingen er skønt soveværelse og lyst børneværelse. Alle værelserne er særdeles lyse og fornyet med masser af skabe.

Udover det nævnte gæstetoilet er der også stort badeværelse i moderne stil med flotte klinker, gulvvarme, bredt bordarrangement og stor bruseniche.

HAVE:
Villaen er beliggende i nem og privat have, der er omkranset af flotte hække og indrettet med henblik på minimal vedligeholdelse. Du kan således nye sommeren på den store solterrasse, men robotklipperen sørger for at holde plænen.

Til børnene er der god plads til både trampolinen og leg på plænen, mens der i de 2 store depotrum er god plads til både cykler og hobbyrum.

Mølholm

Kridtgraven og de grønne områder i Mølholm, er en af de ting, som har gjort det lille bysamfund Mølholm – midt i Aalborg - meget eftertragtet for bl.a. børnefamilier. Hér er du samtidig tæt på børnehaver, dagplejere, skoler og idrætsfaciliteter. Bydelen Mølholm er et skønt og roligt område – og alligevel kun få minutters kørsel til Aalborg City og byens liv. Om sommeren er der en helt speciel stemning i området, idet mange familier og unge tager herud for at nyde solen og vandet m.v.. 

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

  • Aalborg City

    2,5 km

  • Bådehavnen

    1,0 km


Relevante links: