Spændende nyrenoveret funkisvilla med dejlig have ved Kildeparken i Aalborg

Aalborg, Hobrovej

Hobrovej 29, City, City

Hobrovej 29, City, 9000 Aalborg

Hobrovej 29, City, 9000 Aalborg

· Spændende funkisvilla med attraktiv placering i Aalborg
· Stor renovering i 2019, så huset står i indflytningsklar stand
· Flere opholdsmiljøer med et væld af indretningsmuligheder
· Køkken-alrum med plads til madlavning og socialt samvær
· Fire gode værelser med mange anvendelsesmuligheder
· To moderne badeværelser samt gæstetoilet, så hverdagen glider let
· Dejlig, stille have med tre pragtfulde terrasser
· God beliggenhed nær Kildeparken og Aalborg Midtby
. Stor dobbelt garage. Værksted i underetagen

Søger I et hjem, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed? Så skal I vende blikket mod denne fantastiske byvilla med en skøn have centralt i Aalborg. Her får I en attraktiv beliggenhed lige ved Kildeparken og nær alle hverdagens gøremål, hvilket giver jer det bedste fra begge verdener. Villaen har smukke og præsentable facader, belægningssten i blandt andet granit chaussesten og Falkenlöve. Kobber og listebeklædning af sibirisk lærketræ.

Funkisvillaen fra 1936 præsenterer sig stilrent med hvid betonfacade og et built-up-tag. Om end den udstråler en arkitektonisk æstetik, er det også en funktionel bolig, som lever op til den moderne families behov. Huset har stået overfor en stor renovering i 2019 - udført med respekt for den oprindelige stil. Villaen er nærmest renoveret fra a-z, herunder med nyt el og vvs næsten alle steder. Desuden byder den også på originale indbygningsskabe, spiraltrapper i beton, en god loftshøjde og ovenlysvinduer, der sikrer et pragtfuldt lysindfald.

Trumfkortet er det store køkken-alrum med smukke sildebensparketgulve i eg, der samler jer om madlavning og socialt samvær. Multiform-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og Guatemale Verde-marmorbordplade. Det er udstyret med en smuk køkkenø og lækre hvidevarer, heriblandt Gaggenau-ovn i ergonomisk højde. Fra køkken-alrum og stue er der udgang til skønne terrasser.

Stuen fremtræder indbydende med sildebensparket i eg. Der er endvidere pejsestue med indbyggede bogreoler. Denne pejsestue bliver helt sikkert det foretrukne samlingspunkt på kølige dage. Videre er der et forældresoveværelse med meget stort walk-in-closet og eget badeværelse, som er ekstra komfortabelt med bruseniche og kobberbadekar. Stueplanet fuldendes af et gæstetoilet og et værelse med udgang til en altan. Afslutningsvis byder underetagen på stuer, værelser, multirum og et badeværelse. Godt funktionelt værksted.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, stille have med to store terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Der er endvidere stor dobbelt garage.

Beliggenheden er skøn med gåafstand til det livlige centrum, mens Kildeparken sætter tempoet ned med hyggelige gåture. Oveni finder I Aalborg Banegård, bus, skole, daginstitution og indkøb inden for en radius af én kilometer.

Kom og oplev boligen!

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud