Indre Hasseris - Jagtvej - totalmoderniseret

Aalborg, Jagtvej

Jagtvej 8, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Jagtvej 8, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Jagtvej 8, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

· Gennemmoderniseret familievilla med attraktiv beliggenhed.
· Velplaceret i Indre Hasseris nær Hasseris Bymidte.
· Udsøgte og æstetisk flotte materialevalg.
· Rummelig bolig med førstesal og god gælder.
· Køkken både udendørs samt indenfor.
· Lyse og indbydende rum med en hjemlig atmosfære.
· Solrige terrasser og en hyggelig have.
· Roligt kvarter med nærhed til skole og indkøb.

På en rolig vej i Indre Hasseris møder I denne prægtige, gennemmoderniserede villa, der nu kan blive jeres. I overtager et hjem med materialer i bedste kvalitet, ligesom hver en detalje er gennemtænkt og veludført på alle 223 kvadratmeter.

Boligens beliggenhed er blandt de bedste i Aalborg tæt på Hasseris Bymidte med nem adgang til rekreative naturområder samt Aalborg centrums mange spændende kulturtilbud, specialbutikker og restauranter. I får også både skole, daginstitution og Hasseris Gymnasium tæt på - velkommen til Jagtvej 8.

Allerede udefra imponerer villaen med et flot indgangsparti, hvor den store trappe fører jer ind i den charmerende bolig, der breder sig over halvandet plan med en god kælder. Gulvene er varierende sildebensparket samt æstetiske 60x60 klinker, og så vil I bemærke stuk- og loftroset i flere rum. Køkkenet og badeværelserne har interiør fra Svane, og i køkkenet pryder en bordplade i bornholmsk granit sammen med en Quooker, der sørger for jeres komfort i hverdagen.

Selve boligen er altså indrettet, så stueplanet byder på et køkken med direkte udgang til en hævet terrasse. Det er dog lavet sådan, at køkkenet kan lukkes af fra resten af boligen. Videre finder I en spisestue samt en lys og dejlig opholdsstue. Herfra er der i øvrigt adgang til en sydvendt terrasse, og så afsluttes etagen med et badeværelse. Førstesalen har tre børneværelser og et forældresoveværelse med tilhørende badeværelse. Slutteligt kan I gå på opdagelse i kælderen, hvor I finder køkkenfaciliteter, fire disponible rum samt et værksted og et badeværelse med hjørnebadekar.

Udenfor folder haven sig ud med et smart udendørskøkken, mens de velplacerede terrasser og smukke beplantninger bidrager til en rekreativ atmosfære I jeres egen, private oase.

Kontakt os for en fremvisning!

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud