Indre Hasseris - Eksklusiv arkitekttegnet villa opført i 2004 - 270 m2 samlet areal

Aalborg, Hasserisvej

Hasserisvej 149, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Hasserisvej 149, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Hasserisvej 149, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

· Præsentabel villa opført i flot arkitektur, der er nøje afpasset beliggenheden
· Vægten er lagt på tidløs stil og minimal vedligeholdelse
· Skøn placering let tilbagetrukket fra Hasserisvej og med adkomst via smuk allé
· Attraktiv indretning med bl.a. store lyse rum kombineret med lofter til kip og rytterlys
· Elegant integreret dobbelt carport med direkte indgang til boligens parterre
· Samlet etageareal udgør 270 m2 heraf 211 m² bolig
· Parterren er indrettet med boligareal og 59 m2 carport og depotrum

Beliggenhed:
Fra Hasserisvej ledes man via smuk belyst allé med skønne træer til indkørslen for denne spændende villa. Allerede her oplever man den elegant arkitektur, der gør villa unik. De omkringliggende villaer er ligeledes særdeles præsentable og er med til at give den rigtige stemning fra Hasseris.

Boligen:
Villaen er opført i tæt samarbejde med arkitekten, der på bedste vis har forstået, at udnytte en af de allersidste muligheder for at bygge nyt i Indre Hasseris. Fra forhaven ledes man til det præsentable indgangsparti, der med sin brede trappe automatisk tiltrækker sig opmærksomhed. Fra trappen er der indgang til højloftet hall, hvorfra boligen entréers.

Boligens hjerte:
Fra hallen kommer man til boligens hjerte, der indeholder de lyse opholdsrum. I midten er der indrettet opholdsstue med smukt lysindfald fra store rytterlys placeret i kip. Opmærksomhedens rettes med det samme mod den store åbne pejs, der er opmuret centralt i rummet. Mod øst er der indrettet hyggehjørne med direkte udgang til den hævede morgenterrasse. Mod vest er der indrettet stort køkken/alrum, der er i åben forbindelse med stue. Her er særdeles god plads til at samle familien omkring langbordet. Elegant køkken, der er delvist åbent til spiseafdelingen. Overalt opleves det flotte lysindfald fra de store vinduespartier mod vest, og der er udgang til såvel den overdækkede terrasse som til solterassen.

Forældreafdeling:
Der er indrettet stort forældre-soveværelse med skabsvæg og indgang til eksklusivt masterbadeværelse. Endvidere privat kontor med god plads til skrivebordet og hjemmePCen.

Parterre:
Fra hallen fortsætter den lyse trappe til parterren, der har egen indgang direkte fra haven og fra carporten. Her kan man således gå tørskoet fra bilen til indgangen og videre til det store bryggers. Ved bryggerset er der indrettet stort vin-/ viktualierum med god opbevaringsplads. Tillige 2 store værelser, der anvendes som børne- og gæsteafdeling. Fra det ene værelse er der direkte udgang til haven. Der er tillige indrettet skønt gæstebadeværelse med bruseniche.

Haven:
Haven er anlagt ud fra spændende arkitektegnet haveplan, der giver et god samspil med villaen. Beplantning er fra starten udført med større træer og buske, således haven fremstår færdig og med mange smukke detaljer.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud