- Solgt -

Flot etplansvilla med fantastisk beliggenhed i Indre Hasseris

Aalborg, Fuglevænget

Fuglevænget 10, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Fuglevænget 10, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Fuglevænget 10, Indre Hasseris, 9000 Aalborg


·Fremragende beliggenhed i Indre Hasseris.
·Tæt på alt, hvad I har brug for i hverdagen.
·Få hundrede meter til skønne, grønne arealer.
·En af områdets sjældne etplansvillaer.
·Veldisponeret planløsning med separat forældreafsnit.
·Imponerende, lyse stuer med smukke gulve.
·Dejlig, lukket have med prydsomme beplantninger.
·Skønt sydvendt terrassemiljø til den lune årstid.

På Fuglevænget 10 i Indre Hasseris finder I denne velholdte etplansvilla, der præsenterer sig med en formidabel beliggenhed tæt på hverdagens gøremål og grønne arealer. Planløsningen er tilsvarende i topklasse, hvor I blandt andet kan se frem til en lys og indbydende stue. Velkommen til!

I bosætter jer på en stille villavej i et af Aalborgs mest attraktive kvarterer, hvor I er tæt på både kunstmuseet, Mølleparken og Kridtgraven. Inden for en radius af knap halvanden kilometer kan I tilgå Klostermarkskolen, pasningstilbud til de mindste og dagligvareindkøb, ligesom den gode placering giver jer nem adgang til byens pulserende bymidte.

Husets mange gode kvadratmeter udfolder sig i et plan, hvilket er lidt af et særsyn i området, og som I træder inden døre, mødes I af en veldisponeret planløsning, hvor stuerne i den vestlige del af huset naturligt tiltrækker sig opmærksomheden. Her pryder et rigt og behageligt lysindfald, og i kombination med de smukke gulve og den stemningsskabende brændeovn skabes et fortrinligt opholdsmiljø.

Køkken-alrummet tager sig nydeligt ud, og selve køkkenet er arrangeret i en vinkelform, hvilket giver fine betingelser, når aftensmåltidet skal tilberedes. Huset består derforuden af fire værelser, hvoraf det ene oplagt kan tjene som forældreafsnit, da dette har tilknyttet henholdsvis et walk-in-closet og et badeværelse med brus. I forbindelse med entréen gives et gæstetoilet, og tæt ved værelserne har I endnu et badeværelse. Kælderen består af et bryggers og et disponibelt rum.

På bagsiden af ejendommen tilgodeses I videre af en dejlig, lukket have med en skøn sydvendt stenterrasse. Slutteligt er der integreret i boligen en carport.

Kontakt os for en fremvisning.