Ekstra stort Solbyhus

Aalborg, Solbyen

Solbyen 8, Hasseris, Hasseris

Solbyen 8, Hasseris, 9000 Aalborg

Solbyen 8, Hasseris, 9000 Aalborg

139 m² plus skøn kælder

· Hele 194 m² - der er velindrettet og fremstår god stand
· Dejligt køkken med mulighed for at indrettet køkken/alrum
· Du får hele 4 værelser og 2 lyse badeværelser
· Den helt rigtige stil med bl.a. røde tagsten og elegante hvidlakerede vinduer
· Den skønne oprindelige stil er bevaret og giver den helt rigtige hygge
· Overalt i boligen finder du de flotte hvide lofter, hvide vægge og smukke gulve
· Kælderen er et kapitel for sig med depot, ekstra multirum, badeværelse og bryggers
· Perfekt have med nyt skur og hyggelig solterrasse med flotte træplanker´
· Skøn velanlagt forhave med plads til cykler etc.

BELIGGENHED:
Solbyhuset er beliggende lige midt i Solbyen på en af Hasseris-områdets bedste beliggenheder. Solbyen er kendt for de smukke huse, der er placeret mellem de skønne villaer i Hasseris Villaby. Mens der til børnene er grønne arealer og plads til leg på Giraf-legepladsen.

STUEPLAN - 55 m²
Fra den hyggelige forhave kommer du til Solbyhuset ad fordøren, der åbner op til flot entré med god plads til at modtage dine gæster.

Straks inde i stuerne oplever man boligens lyse og lette stil, der understreges af de smukke hvide lofter, hvide vægge og flotte trægulve. Mod haven samledes familien omkring langbordet placeret tæt ved køkkenet.

Fra stuen er der terrassedør direkte ud til haven, så du føler næsten du allerede sidder på terrassen. Den flotte træterrasse er ekstra bred, og de er her du kan nyde årstidernes gang. Det føles næsten som et ekstra rum i boligen.

1. SAL - 55 m²
Fra entréen leder den flotte trappe til 1. sal, der lyst og velindrettet. Her finder du godt moderne bademiljø med bruseniche.

Til de voksne er der indrettet stort soveværelse med skabsvæg og flot udsigt over Solbyen og Indre Hasseris. Til børnene er der god plads til børnene i de 2 lyse værelser.

2. SAL - 29 m²
Fra 1. sal leder skøn trappe til denne ekstra etage, der fremstår med loft til kip og synlige hanebånd. Her er flot lysindfald fra de mange vinduer. Der er smuk udsigt over både Hasseris og solnedgangen over Egholm.

HAVE:
Du kan parkere bilen lige uden for havegangen, mens cykler og barnevognen kan stå i forhaven. Baghaven er helt lukket og ekstra dyb, således der både er terrasse og græsplænen med plads til leg. Der er i 2018 opført nyt haveskur.

KÆLDER - 55 m2
Du vil nyde at bruge kælderen i dette Solbyhus, hvor den ekstra gode loftshøjde og lysindfald gør rummene indbydende. Mod haven er der stort disponibelt rum, der kan anvendes til multirum eller hjemmebiografen etc. Der er lyst badeværelse med både bruseniche, badekar og toilet, mens saunaen står klar efter den lange gåtur omkring kridtgraven.

Stort bryggers med god plads til vasketøj, Samt skønt ekstra depotrum, der gør at du aldrig mangler plads. Der er egen indgang fra forhaven, hvilket teen-agerne vil sætte pris på.

    Har du spørgsmål?
  • Frank V Andersen

  • Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
  • Telefon: 9631 6000
  • Mobil: 5195 6000
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud