Flot moderniseret kædevilla med 3 børneværelser

Aalborg SØ, Poseidonvej

Poseidonvej 36, Gug, Gug

Poseidonvej 36, Gug, 9210 Aalborg SØ

Poseidonvej 36, Gug, 9210 Aalborg SØ

· Stort og velholdt rækkehus i et plan til børnefamilien.
· Børnevenligt kvarter med stisystem til den nærliggende Gug Skole.
· Køkken-alrum med et lækkert Svane-køkken og spiseplads.
· Skønt badeværelse med gulvvarme og Vola-armaturer.
· Forældresoveværelse med en suite badeværelse.
· I alt fire værelser med indbyggede skabe.
· Hyggelig, lukket have med en flisebelagt og solrig terrasse.
· Ti minutters kørsel til Aalborg Centrum.

For enden af en lukket vej i Gug ligger dette rummelige og velholdte rækkehus i et børnevenligt og roligt kvarter med stisystem til Gug skole og grønne omgivelser. Planløsningen er optimal med fire værelser og to badeværelser, og indretningen bærer præg af lækre materialevalg.

Rækkehuset er opført med gule mursten og er fordelt på ét plan. Indretningen er særdeles indbydende med lyse, hvidolierede parketgulve i ask, og I får gulvvarme i køkken, bryggers og på de to badeværelser.

Stuen inviterer til hjemlig hygge, og herlighederne fortsætter i køkken-alrummet, hvor gulvet bærer italienske klinker. Under et Velux-vindue kan børnene tage plads ved spisebordet, imens I tilbereder aftensmaden. Svane-køkkenet er udført med hvide, grebsfrie elementer og en sort granitbordplade. Armaturet er fra Vola, der er Quooker, og hvidevarerne er elegant skjult bag fronterne. I får to pyrolyseovne fra Siemens, hvor den ene er en kombiovn, og en kogeplade med induktion.

Fra køkkenet trækkes der en rød tråd til det tilstødende bryggers, der har samme gulv, fronter og Vola-armatur. Badeværelset er udført med italienske klinker, væghængt toilet og en bruseniche med en glasvæg og endnu et Vola-armatur. Sidstnævnte går igen på badeværelsesmøblet fra Multiform, der ligeledes bærer en bordplade i terrazzo med helstøbt håndvask.

Forældre soveværelset er med en suite badeværelse udført med hvide klinker og en glasafskærmet bruseniche. Villaen fuldendes med tre børneværelser, der ligesom forældre soveværelset har indbyggede skabe.

Haven er lukket og anlagt med en græsplæne, hvor rosenbuske, syrener, laurbærbuske og et kirsebærtræ skyder op. Den flisebelagte terrasse er sydøstvendt og udstyret med en markise og et læhegn. Desuden følger et skur, en garage og et værksted.

Kvarteret har en masse hyggelige stisystemer, og I får gåafstand til daginstitution, skole, indkøb og idrætsfaciliteter. På ti minutter i bil når I Aalborg Centrum, og motorvejsnettet rammes nemt.

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud